VIDEO La 13 ani a reușit să uimească juriul de la America’s Got Talent cu versurile rap ale melodiei lui

VIDEO La 13 ani a reușit să uimească juriul de la America rsquo;s Got Talent cu versurile rap ale melodiei lui
Citeste mai mult despre: Americas got talent,
Data: 20 Iulie 2018
Un puști de 13 ani a uimit întreaga audienţa a showului America’s Got Talent atunci când a interpretat o piesă rap scrisă de el însuşi.

Maddoc Johnson, care s-a prezentat cu numele de scenă Patches, a interpretat un rap original pentru cea de a doua etapă a spectacolului, uimind anterior tot printr-o creaţie proprie în perioada audiţiilor. Nimeni nu se aştepta ca băiatul îmbrăcat elegant într-o cămaşă cu vestă şi cravată să cânte rap, însă, stând în faţa juraţilor, acesta a fost determinat să demonstreze că merită să se afle pe scenă. 

Melodia a fost una în care tânărul îşi mărturisea aspiraţiile, pasiunea pentru rap, dar şi schimbările din viaţa lui datorate apariţiei la televizor în faţa a milioane de spectatori. Maddoc a inclus-o şi pe Heidi Klum, care se află în juriu, în piesa sa, modelul fiind clar impresionat de interpretare. 

Întrebat de planurile lui pentru viitor, Maddoc a declarat cu încredere că visul lui este să joace pe Broadway, fiind un fan înfocat al genului musical.

Marele meu vis este să cânt în faţa unei audienţe mari şi să fac oamenii să zâmbească”.

În ciuda interpretării impresionante care a ridicat toată sala în picioare şi care a primit numai comentarii pozitive din partea juraţilor, Johnson nu a trecut în etapa următoare.  

Chiar dacă eşti incredibil în prima audiţie, dacă nu faci ceva nou sau ceva mai bun decât data trecută, vei fi dat afară” a recunoscut acesta în legătură cu eliminarea sa. 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO