VIDEO Madonna, apariție indecentă la TV. Și-a arătat posteriorul în direct

VIDEO Madonna, apariție indecentă la TV. Și-a arătat posteriorul în direct
Madonna a fost live la Jimmy Fallon. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Octombrie 2021
Data actualizare: 31 Octombrie 2021
Excentrica Madonna a comis-o din nou. Regina muzicii pop a șocat audiența și staff-ul emisiunii „Tonight Show” după ce s-a întins pe biroul prezentatorului Jimmy Fallon și și-a expus posteriorul.

Madonna (63 de ani) a fost invitată de Jimmy Fallon să vorbească despre premiera documentarului ei Madame X, care spune povestea albumului lansat în 2019. La un moment dat, artista l-a pus pe prezentator într-o situație jenantă și l-a determinat să-și dea jos sacoul ca să-i acopere posteriorul.

Cântăreața, îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă, s-a întins pe biroul lui Jimmy Fallon și și-a arătat posteriorul la camerele de luat vederi.

Gazda a încercat să iasă din impas, acoperindu-i corpul cu sacoul. 

Ooo, nu! De ce?... Madonna, oprește-te! Doamne! Oprește-te! Nu știu ce să fac. Oprește-te! Nimeni nu va spune nimic. Îmi pare rău. Doamne!”, a spus Jimmy Fallon pentru a se delimita de gestul invitatei sale.

Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Madonna s-a amuzat copios la finalul scenei și a adăugat, în stilul caracteristic.

Sper că v-am tulburat, nu numai pacea din această după-amiază, ci și pacea oamenilor în timp ce urmăresc spectacolul. Adică asta în cel mai bun mod”, a spus artista. Vezi și VIDEO AICI!

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty 

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies