VIDEO ”Monstrul din Loch Ness există!”. Cum a fost surprinsă misterioasa creatură

VIDEO Monstrul din Loch Ness există! . Cum a fost surprinsă misterioasa creatură
Citeste mai mult despre: monstrul din Loch Ness, inregistrare,
Data publicarii: 24 Noiembrie 2022
Data actualizare: 24 Noiembrie 2022
Un vânător al legendarului monstru din Loch Ness, alintat și Nessie, pretinde că a demonstrat existența monstrului după ce a depistat la suprafața lacului o ”formă neagră”, lungă de mai bine de 3 metri, cu ”cocoașă, botul lung și coadă”.

Eoin O'Faodhagain, 58 de ani, spune că ”a fost șocul vieții mele” când a văzut pe webcam o ființă misterioasă mișcându-se la suprafața lacului. Bărbatul, care și-a dedicat viața găsirii acestui monstru spune că imaginea era similară cu scenele din filmul ”The Water Horse: Legend of the Deep” (2017).

Acum, acesta e convins că noua înregistrare îl va aduce pe Nessie ”din folclor la realitate”.

”Am observat o mișcare în apă, și o formă neagră, lungă și am început să înregistrez imediat.

M-am bucurat pentru că a rămas la suprafața apei, mișcându-se foarte încet - spre deosebire de ce ar face un pește de talie mare, care ar sări din apă și apoi s-ar scufunda.

Forma asta nu era pește sau un buștean - se mișca cu o viteză controlată, încet. Sunt convins că era o creatură vie”.

 

Această apariție - care a durat în jur de 10 aminute - a fost înregistrată la Shoreland Lodges, cu o cameră aparținând Visit Inverness Loch Ness (VILN). 

 

”Cred în monstrul din Loch Ness de când l-am văzut prima oară, în iulie 1987. Cred că video-ul meu demonstrează existența monstrului și îl aduce din folclor în realitate”. 

 

O'Faodhagain, care este funcționar la un spital, îl descrie despre ”o creatură foarte ciudată”, care ar putea reprezenta o specie necunoscută. ”Are coadă, o cocoașă neagră și ceva ce seamănă a aripioară. Capul și gâtul sunt poziționate în unghi față de restul trupului și mai are și un bot lung. Singurul mod în care poate fi descris este ca un cal acvatic”. 

Selly: „Contract de 1 milion de euro”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies