VIDEO O jurnalistă a fost agresată sexual în timpul unei emisiuni live: „Chiar trebuie să mă atingi?”

VIDEO O jurnalistă a fost agresată sexual în timpul unei emisiuni live: Chiar trebuie să mă atingi?
Citeste mai mult despre: jurnalista, agresata sexual,
Data publicarii: 13 Septembrie 2023
Data actualizare: 13 Septembrie 2023
O jurnalistă din Spania a trecut prin momente cumplite în timpul unei transmisiuni în direct! Aceasta a fost atinsă de către un bărbat, aflat în trecere pe stradă, iar imaginile au stârnit revolta oamenilor.

Clipe de panică pentru o tânără angajată la postul de televiziune Cuatro! Jurnalista, care a fost trimisă pe teren pentru a transmite live informații despre un jaf, a fost abordată de un bărbat aflat în trecere pe strada respectivă.

Acesta a venit prin spatele jurnalistei aflate în mijlocul transmisiei și, fără ezitare, i-a pus mâna pe fund. Nacho Abad, prezentatorul emisiunii, a cerut ca fața bărbatului care a agresat-o sexual pe colega sa să fie expusă în mod intenționat pe cameră. Momentul a fost filmat și a ajuns în mediul online, iar internauții au comentat în fel și chip întâmplarea.

„Oricât de mult vrei să întrebi de la ce canal suntem, chiar trebuie să mă atingi pe fund? Transmit live și muncesc”, a spus jurnalista în direct.

„Ți-am atins fundul? Nu am vrut să-ți ating fundul”, a răspuns mai apoi individul.

Bărbatul nu s-a oprit, însă, aici! Înainte de a pleca de lângă jurnalistă, acesta i-a atins părul, dar nu a scăpat nepedepsit. Fapta lui a ajuns în atenția autorităților spaniole care, într-o postare pe Twitter, au anunțat că acesta a fost arestat pentru agresiune sexuală.
 


Foto: Captura Twitter
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!