Video sfâșietor: părinți disperați trec copiii prin sârmă ghimpată, ca să îi scape de talibani! 

Video sfâșietor: părinți disperați trec copiii prin sârmă ghimpată, ca să îi scape de talibani!
Citeste mai mult despre: talibani, Afganistan, copii, parinti,
Data publicarii: 19 August 2021
Data actualizare: 19 August 2021
Atenție, materialul conține imagini cu un puternic impact emoțional!

Părinți îngroziți au fost filmați trecându-și bebelușii și copiii peste sârmă ghimpată în interiorul unui complex de pe aeroportul din Kabul, în timp ce îi implorau pe parașutiștii britanici să-i ia pe micuți și să îi ducă undeva în siguranță.


 

Scene îngrozitoare continuă să apară din Afganistan după ce talibanii au preluat controlul asupra țării. Un videoclip preluat de ziarul The Independent surprinde o mulțime din complexul aeroportului din Kabul, mulțime în care se află și părinți terifiați care încearcă să își salveze copiii. 

Părinții sunt văzuți ridicându-și copiii deasupra capului și trecându-i prin sârmă ghimpată în timp ce imploră să fie duși în siguranță. 

Afganistanul este din nou în criză, în timp ce talibanii au recucerit capitala Kabul, după două decenii de conflicte violente. Țara este acum controlată de grupul islamist, deoarece acesta deține toate orașele importante și majoritatea celorlalte părți ale teritoriului.

Insurgenții au declarat țara „Emiratul Islamic”, în timp ce mii de oameni au încercat să părăsească orașul, iar președintele Ashraf Ghani a abandonat rapid palatul prezidențial și a fugit.


FOTO: SHUTTERSTOCK

Vezi pe Pro Tv Plus - Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!