VIDEO Simona Halep și Nadia Comăneci, cooptate într-un videoclip al MAI, pe piesa lui Smiley

VIDEO Simona Halep și Nadia Comăneci, cooptate într-un videoclip al MAI, pe piesa lui Smiley
Simona Halep și Nadia Comăneci fac parte din noul proiect al MAI
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Aprilie 2020
Data actualizare: 13 Aprilie 2020
Cea mai recentă piesă a lui Smiley, Cine-i salvează pe eroi, are un nou videoclip, realizat de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI), cu acordul artistului.

La doar câteva zile de la lansarea piesei Cine-i salvează pe eroi, dedicată medicilor, asistentelor, polițiștilor, pompierilor, jandarmilor și tuturor celor aflați acum în linia întâi de luptă cu Covid-19, melodia lui Smiley are un nou videoclip emoționant.

Persoanlități marcante ale sportului și artelor au acceptat să facă parte din acest proiect, menit să arate recunoștința unei națiuni față de eforturile celor din linia întâi.

Ianis Hagi, Simona Halep, Nadia Comăneci, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, Radu Zamfir, Victor Rebengiuc și mulți alții au adus un omagiu celor care luptă zi de zi cu Covid-19.

Mixajul video aparține reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne, care i-au mulțumit lui Smiley fiindcă le-a permis să realizeze acest clip.

Pentru cei din Linia Întâi cu dragoste, admirație și prețuire! Ei sunt Eroii zilelor noastre și avem datoria să-i protejăm fiind responsabili și solidari cu eforturile lor. Împreună reușim!”, au transmis reprezentanții MAI.

Smiley a lansat pe 11 aprilie clipul oficial al piesei pe care o cântă împreună cu Cabron. 

Este cel mai bun moment că oamenii să devină conștienți că sunt interconectați, că acțiunea fiecăruia contează și determină binele sau răul celorlalți. Oamenii trebuie să respecte, să iubească, să dăruiască, să ajute fără a aștepta ceva în schimb, pentru că fiecare în viață lui, în diverse etape, este, pe rând, muritor și erou pentru cei din jur”, consideră Smiley.

Vezi și VIDEO: Promo manifest #NEFACEMBINE, campanie PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!