VIDEO Starul pokerului Daniel Negreanu se căsătorește pentru a doua oară. Cine e aleasa inimii lui

VIDEO Starul pokerului Daniel Negreanu se căsătorește pentru a doua oară. Cine e aleasa inimii lui
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Ianuarie 2019
Data actualizare: 03 Ianuarie 2019
Daniel Negreanu, românul născut în Canada la 7 ani după ce părinții săi au emigrat din România, se însoară din nou.

Starul pokerului de peste Ocean s-a săturat de viața de burlac și a anunțat că se căsătorește. Daniel Negreanu (44 de ani) și-a cerut iubita în căsătorie în prima zi a anului 2019. Aleasa inimii lui este o femeie de care a fost apropiat mai mulți ani, prezentatoarea Amanda Leatherman. Este pentru a doua oară când KidPoker merge la altar. În 2005 s-a căsătorit cu Lori Lin Weber, o americancă de origine asiatică, alături de care a stat doi ani.

Daniel Negreanu și-a anunțat fanii de pe Instagram și apropiații că iubita lui a răspuns afirmativ la întrebarea lui serioasă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Negreanu (@dnegspoker) on

 

Regele pokerului s-a apropiat mult de Amanda în ultimul an, după o prietenie strânsă care i-a legat multă vreme. În vară, cei doi s-au afișat împreună ca un cuplu, după ce Daniel Negreanu i-a spus „adio” iubitei lui de atunci, Marisa Rachelle Rodney, pe care a cunoscut-o în circuitul profesionist de poker.

Canadianul de origine română a postat pe altă rețea socială întregul film a cerereii în căsătorie. În înregistrarea realizată de prietenii lui se vede cum KidPoker a îngenuncheat în fața iubitei și a pus întrebarea capitală. Reacția Amandei este incredibilă, fiindcă nu se aștepta la așa ceva.

Îi e dor de România

Într-un interviu acordat PROTV.RO în acest an, Daniel Negreanu mărturisea că în fiecare an plănuiește să vină în România. „Amândoi părinții mei sunt din România așa că această țară e ca și casa mea, deși m-am născut în Canada. Întotdeauna plănuiesc să călătoresc în România și aș vrea să reușesc să ajung în țară anul viitor”, a spus sportivul. Interviul complet AICI.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!