VIDEO Starul pokerului Daniel Negreanu se căsătorește pentru a doua oară. Cine e aleasa inimii lui

VIDEO Starul pokerului Daniel Negreanu se căsătorește pentru a doua oară. Cine e aleasa inimii lui
Autor: Dan Brumar
Data: 03 Ianuarie 2019
Daniel Negreanu, românul născut în Canada la 7 ani după ce părinții săi au emigrat din România, se însoară din nou.

Starul pokerului de peste Ocean s-a săturat de viața de burlac și a anunțat că se căsătorește. Daniel Negreanu (44 de ani) și-a cerut iubita în căsătorie în prima zi a anului 2019. Aleasa inimii lui este o femeie de care a fost apropiat mai mulți ani, prezentatoarea Amanda Leatherman. Este pentru a doua oară când KidPoker merge la altar. În 2005 s-a căsătorit cu Lori Lin Weber, o americancă de origine asiatică, alături de care a stat doi ani.

Daniel Negreanu și-a anunțat fanii de pe Instagram și apropiații că iubita lui a răspuns afirmativ la întrebarea lui serioasă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Negreanu (@dnegspoker) on

 

Regele pokerului s-a apropiat mult de Amanda în ultimul an, după o prietenie strânsă care i-a legat multă vreme. În vară, cei doi s-au afișat împreună ca un cuplu, după ce Daniel Negreanu i-a spus „adio” iubitei lui de atunci, Marisa Rachelle Rodney, pe care a cunoscut-o în circuitul profesionist de poker.

Canadianul de origine română a postat pe altă rețea socială întregul film a cerereii în căsătorie. În înregistrarea realizată de prietenii lui se vede cum KidPoker a îngenuncheat în fața iubitei și a pus întrebarea capitală. Reacția Amandei este incredibilă, fiindcă nu se aștepta la așa ceva.

Îi e dor de România

Într-un interviu acordat PROTV.RO în acest an, Daniel Negreanu mărturisea că în fiecare an plănuiește să vină în România. „Amândoi părinții mei sunt din România așa că această țară e ca și casa mea, deși m-am născut în Canada. Întotdeauna plănuiesc să călătoresc în România și aș vrea să reușesc să ajung în țară anul viitor”, a spus sportivul. Interviul complet AICI.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO