VIDEO „Bună seara, România! Bună seara, București!" 23 de ani la Știrile PRO TV în 2 minute. La mulți ani, Andreea!

VIDEO Bună seara, România! Bună seara, București! 23 de ani la Știrile PRO TV în 2 minute. La mulți ani, Andreea!
Autor: Redactia
Data publicarii: 29 August 2018
Data actualizare: 29 August 2018
Povestea PRO TV a început pentru Andreea Esca în 1995, cu un salut care e deja iconic: „Bună seara, România, bună seara, București, PRO TV te salută!”. De atunci, pe Andreea ai văzut-o la pupitrul Știrilor ProTV în fiecare seară de la 19, cu mici întreruperi pentru concedii. :)

”Pot să spun cu siguranţă că poţi să ai succes doar dacă faci ceva cu pasiune. Din pasiune. Și aici nu cred că ar trebui să facă nimeni un compromis. Căutaţi până găsiţi acel loc în care vă simţiţi atât de bine, încât aţi face absolut orice pentru el. Eu nu am văzut pe nimeni care să aibă succes într-un job pe care îl face plăcându-i aşa şi aşa. Cred că trebuie să îţi placă foarte tare! Succesul înseamnă foarte multă muncă, foarte multe sacrificii. Și atunci... dacă nu faceţi un lucru cu pasiune este păcat.”, descria Andreea Esca într-un interviu mai vechi „secretul" carierei ei.

Pasiunea recunoaște întotdeauna pasiunea, așa că telespectatorilor nu le-a luat mult până să o îndrăgească și până să nu își mai poată imagina Știrile PRO TV fără ea.

De ziua Andreei te invităm să vezi cum arată 23 de ani la pupitrul Știrilor în 120 de secunde.

La mulți ani, Andreea, DREAM BIG în continuare!


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies