Videoclipul interzis pentru ca este prea sexy! VEZI IMAGINILE

Videoclipul interzis pentru ca este prea sexy! VEZI IMAGINILE
Citeste mai mult despre: Duran Duran, Girl Panic, Naomi Campbell,
Data publicarii: 07 Decembrie 2011
Data actualizare: 07 Decembrie 2011
Videoclipul piesei "Girl Panic" a trupei Duran Duran, in care apar cinci dintre cele mai renumite top modele din anii 1990, a fost interzis de MTV si VH1, intrucât conducerile celor doua posturi TV l-au considerat a fi mult prea "sexual".

Videoclipul, in care top modelele Naomi Campbell, Cindy Crawford, Eva Herzigova, Helena Christensen si Yasmin Le Bon interpreteaza rolurile celor cinci muzicieni din trupa Duran Duran, are o durata de noua minute, dar nu va putea fi difuzat de posturile muzicale MTV si VH1, intrucât conducerile celor doua televiziuni afirma ca este mult prea "sexual" si include "o plasare ostentativa de produse", informeaza contactmusic.com.

"MTV exagereaza pur si simplu fata de acest videoclip, care nici macar nu este ceva nou in industria clipurilor pop, deoarece ele au fost intotdeauna controversate. In comparatie cu alte videoclipuri pop, acesta este unul chiar foarte cuminte", a declarat o sursa.

"Videoclipul a fost interzis pentru ca include o «plasare ostentativa de produse», desi asa sunt facute videoclipurile in zilele noastre. Patru milioane de utilizatori de internet l-au vazut deja pe YouTube. Clipul este o combinatie de umor, excitatie si dorinta de a evada din realitate", a adaugat aceeasi sursa.

Aceasta controversa apare la 30 de ani dupa ce videoclipul unei alte piese a grupului Duran Duran, "Girls On Film" - in care apareau câteva fotomodele care se luptau, topless, in noroi - a fost de asemenea interzis de postul MTV.
Conducerea postului MTV a cerut regizorului Jonas Akerlung, regizorul videoclipului "Girl Panic", sa reediteze acest clip, pentru a primi acceptul de difuzare.

Versiunea integrala, necenzurata, a videoclipului "Girl Panic" poate fi vizualizata pe Vevo si pe YouTube.

Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!