Vietilor lor au inspirat cele mai emotionante filme din istorie. Povesti pe care trebuie sa le vezi

Vietilor lor au inspirat cele mai emotionante filme din istorie. Povesti pe care trebuie sa le vezi
Data: 09 Aprilie 2016
Oamenii extraordinari reusesc intotdeauna sa devina exemple pentru cei din jur. Uneori, viata sau personalitatea lor, le fac atat de cunoscute incat raman niste legende. Iar despre vietile a cateva astfel de legende au fost facut filme care cu siguranta te vor emotiona si pe tine, personajele principale fiind savuroase.

Mai jos ai lista filmelor bazate pe intamplari adevarate, pe care trebuie sa le vezi:

1. Gia

Angelina Jolie joaca rolul primului supermodel din lume. Personajul trece prin transformari uimitoare si tragice, trecand de la aparitii pline de stralucire la situatii cu o mare incarcatura emotionala.


2. Elvis. The Early Years

Fantasticul Elvis Presley are o poveste peste care nu poti trece cu usurinta. Desigur, faptele din film nu sunt decat presupuner, insa productia te va tine cu ochii lipiti de ecran.3. The Iron Lady

Meryl Streep face un personaj demn de urmarit, in rolul lui Margaret Tatcher, femeie despre care se spune ca a schimbat viata politica in intreaga lume. Nu vei regreta ca l-ai vazut.


4. Surviving Picasso

Acest film este despre colosul lumii artistice, Picasso, un personaj contradictoriu. Indiferent ca iubesti sau nu arta lui, nu poti contrazice faptul ca povestea din film te-a captivat, odata ce incepi sa il urmaresti.


5. My Week with Marilyn

Filmul o arata pe frumoasa Marilyn in perioada in care filma pentru The Prince and the Snowgirls, in 1957 si se concentreaza pe  modul in care frumoasa actrita lucra.


6. Coco avand Chanel

Stil, independenta feminina si individualitate geniala, 3 cuvinte cheie ale filmului. Povestea lui Coco este stiuta de intreaga lumea, dar putini stiu de ce si-a ales Gabrielle acest apelativ. O poveste pe care nu ai voie sa o ratezi.


FULLSCREEN
Vietilor lor au inspirat cele mai emotionante filme din istorie. Povesti pe care trebuie sa le vezi
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO