Vin Diesel, mesaj emoționant pentru Paul Walker. Actorul ar fi împlinit 46 de ani

Vin Diesel, mesaj emoționant pentru Paul Walker. Actorul ar fi împlinit 46 de ani
Vin Diesel îl consideră pe Paul Walker fratele lui. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Septembrie 2019
Data actualizare: 13 Septembrie 2019
Vin Diesel i-a adus un omagiu bunului său prieten Paul Walker, care pe 12 septembrie ar fi împlinit 46 de ani. Starul din Furios și Iute a postat un mesaj plin de emoție.

În noiembrie se împlinesc șase ani de la moartea lui Paul Walker, dar apropiații lui au avut motiv de bucurie în septembrie, fiindcă l-au sărbătorit pe actor. Paul Walker ar fi împlinit 46 de ani joi, iar Vin Diesel i-a adresat un mesaj emoționant pe Instagram, unde l-a pus la curent cu ultimele detalii din viața echipei din care a făcut și el parte.

„Am atât de multe să-ți spun... atât de multe de împărtășit... după cum știi, am filmat în Scoția. Am dat o petrecere în cinstea echipei, noaptea trecută, în semn de apreciere pentru toată munca grea. A fost unul dintre acele momente care, în trecut, ne găseau împreună, zâmbind și îmbătându-ne, în mod special Justin. Care, a propos, te-ar fi făcut foarte mândru cu ce a reușit în acest film”, a scris Vin Diesel, enumerându-i lui Paul Walker toate reușitele echipei.

Citește și: Accident teribil pe platourile de filmare a celebrei francize Fast and Furious. Dublura lui Vin Diesel a ajuns în comă la spital

Vin Diesel, care în prezent filmează pentru Furios și Iute 9 alături de Charlize Tehron, Nathalie Emmanuel și Michelle Rodriguez, i-a amintit lui Walker că va rămâne mereu fratele lui de suflet.

Reflectez la cât de norocos sunt să te numesc fratele meu. Lacrimile nu vor dispărea niciodată, dar se schimbă... de la cele de doliu, la cele de grație. Sperăm să te facem mândri. A propos, ghici cu ce mesaj m-am trezit... de la fiica ta. Meadow mi-a trimis dragostea ei în această zi. Wow, ea mă știe atât de bine. Are inima ta. La mulți ani... e incredibil, dar cumva continui să faci lumea un loc mai bun ”, a mai spus actorul.

Paul Walker a murit la 30 noiembrie 2013 într-un accident rutier, alături de bunul său prieten Roger Rodas, aflat pe scaunul șoferului. Cei doi se întorceau de la un eveniment caritabil și s-au izbit de un stâlp, în apropiere de Los Angeles. Mașina a luat foc, iar cei doi au rămas captivi în vehicul. Paul Walker a fost identificat cu greutate, pe baza amprentei dentare. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și: VIDEO Kevin Hart, accident groaznic cu mașina în Malibu

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies