Vine marele cutremur? Cand? Raspunsurile, duminica, la Dupa 20 de ani

Vine marele cutremur? Cand? Raspunsurile, duminica, la Dupa 20 de ani
Citeste mai mult despre: Dupa 20 de ani, cutremur,
Data: 06 Martie 2015
Cei mai buni specialisti in cutremure pe care ii are Romania discuta cu Cristian Leonte despre viitorul mare seism pe care Romania il asteapta. Invitatii editiei de duminica, 8 martie, sunt Gheorghe Marmureanu si Mircea Radulian, experti in miscarile seismice ale zonei Vrancea, care explica ce inseamna un cutremur de mare magnitudine. 

Telespectatorii vor afla cum se recunoaste un cutremur important de la primele miscari si ce urmari poate avea in functie de adancimea la care se produce.

Despre viitorul mare cutremur, Gheorghe Marmureanu spune: “Va fi!”, iar Mircea Radulian completeaza: “Statistic se stie ca intr-un secol se produc doua cutremure de magnitudine mai mare de 7.”

“Discutia despre cutremure in Romania este una serioasa, deoarece trebuie sa stim cu totii ca vom prinde un seism important. Cu cat stim mai multe despre cum se produce, cu atat vom fi mai bine pregatiti la momentul respectiv, iar discutia de azi este cu atat mai importanta.” – a declarat Cristian Leonte. 

Descoperiti de cand incepe numaratoarea secolului pana la producerea viitorului mare cutremur in Romania, duminica, de la ora 10:00, la Dupa 20 de ani. 

FULLSCREEN
Vine marele cutremur? Cand? Raspunsurile, duminica, la Dupa 20 de ani
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO