Vine Sfarsitul Lumii in decembrie? Elena Lasconi dezvaluie cine castiga de pe urma Apocalipsei, joi, de la 16.30, la Dincolo de Povestiri

Vine Sfarsitul Lumii in decembrie? Elena Lasconi dezvaluie cine castiga de pe urma Apocalipsei, joi, de la 16.30, la Dincolo de Povestiri
Citeste mai mult despre: Elena Lasconi, Dincolo de Povestiri,
Data publicarii: 07 Noiembrie 2012
Data actualizare: 07 Noiembrie 2012
Joi, la “Dincolo de Povestiri”, pe AcasaTV, Elena Lasconi vorbeste despre cum s-a ajuns sa fie luata in calcul o asa-zisa transformare a omenirii, incepand cu 21 decembrie 2012.

Anuntata mai ceva ca a doua venire a Mantuitorului pe Pamant, presupusa cumpana din a doua jumatate a lui decembrie – ce are la baza predictiile mayasilor - este descrisa prin intermediul unor informatii infricosatoare. Vom deveni transparenti, de aproape trei ori mai inalti si mult mai evoluati spiritual. Banii vor disparea, iar oamenii vor fi capabili sa se teleporteze, sa leviteze si sa comunice prin telepatie.

Toate , odata cu trecerea intr-o noua dimensiune, cea de-a patra. “Culmea e ca se pleaca mereu de la date stiintifice concrete, dovedite, verificabile, la indemana oricui dispus sa investeasca un efort minim. Grosul se construieste in jurul lor. Tocmai acest “gros”, aceste aberatii duc, asa cum veti vedea si in Romania, la momente de pura isterie ”, explica Elena Lasconi. Corespondentul special al PoveStirilor a refacut, cu ajutorul unor personaje avizate, traseful informatiilor care baga spaima in oameni.


Cine si cat castiga de pe urma mesajelor apocaliptice sau radicale? Avem sau nu motive concrete de teama? Aflati joi, la patru si jumatate, la “Dincolo de Povestiri.”
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies