Vineri, 26 iunie, stirileprotv.ro a fost cel mai accesat site din .ro!

Vineri, 26 iunie, stirileprotv.ro a fost cel mai accesat site din .ro!
Citeste mai mult despre: stirileprotv.ro, Michael Jackson,
Data: 28 Iunie 2009
Stirileprotv.ro fost vineri, 26 iunie, cel mai accesat site din Romania, cand subiectul mortii lui Michael Jacksona adus si tinut cu sufletul la gura 206.001 de vizitatori unici, potrivit aplicatiei Heatmap, SATI.

Site-ul celui mai urmarit program de stiri din Romania a fost primul din .ro care a anuntat moartea starului: la numai citeva minute dupa Sky News, reporterii stirileprotv.ro publica online prima stire care anunta faptul ca Michael Jackson a facut stop cardiac. Articolul care confirma moartea starului aduna in scurt timp mii de vizualizari si sute de comentarii.  Pe tot parcursul noptii si apoi a zilei de vineri, stirileprotv.ro si-a tinut vizitatorii la curent cu cele mai fierbinti stiri pe aceata tema, dar si cu materiale speciale dedicate regelui muzicii pop.

Site-ul stirileprotv.ro inregistreaza, vineri, o crestere de trafic de 87% fata de ziua precendenta si un nou record de trafic care l-a detasat fata de concurenta sa din online: realitatea.net – 163.779 de vizitatori unici si o crestere de 30% fata de ziua precendenta, hotnews.ro - 142.485 de vizitatori unici si o crestere de 34% fata ziua de joi, evz.ro – 124.446 de unici si o crestere de 22% si antena3.ro – 84.229 de vizitatori unici, insemnind o crestere de 24%.

Recordul de trafic al site-ului stirileprotv.ro il depaseste cu mult pe cel stabilit pe 7 aprilie 2009, cind 148.693 de vizitatori unici au stat conectati la evenimentele din Republica Moldova prin intermediul stirileprotv.ro.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO