Vino alături de Andra și ia parte la cea mai mare petrecere virtuală! Poți câștiga super premii

Vino alături de Andra și ia parte la cea mai mare petrecere virtuală! Poți câștiga super premii
Citeste mai mult despre: Andra, petreceri, super premii,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 05 Iulie 2019
Anul acesta, Carrefour sărbătorește Majoratul cu o petrecere virtuală. Clienții sunt invitați să intre în joc și să participe la petrecerea de 18 ani pe https://aniversare.carrefour.ro
Miza jocului este ca fiecare participant să organizeze cea mai mare petrecere, cu cei mai mulți prieteni, scanând cât mai multe dintre produsele Carrefour care apar pe bandă. Punctul culminant al jocului are loc atunci când apare Andra pe scenă, invitatul VIP al petrecerii. 
 
Printre premiile oferite clienților Carrefour pe parcursul campaniei „Aniversare 18 ani” se numără peste 100.000 de cupoane de cumpărături de 5 și de 10 lei și peste 500 de electronice și electrocasnice. Acestea pot fi câștigate la finalul sesiunii de joc în funcție de scorul obținut și la ruletă, unde îi așteaptă un premiu-surpriză.  

Pe lângă premiile instant, clienții au posibilitatea de a se înscrie la marea tombolă aniversară și de a fi printre norocoșii care câștigă cele 3 MINI COOPER. 

Premiile Aniversare 18 ani 


Coloana sonoră a jocului este chiar una dintre noile piese ale Andrei - „Iubirea e un refren” ce poate fi ascultată în toate magazinele Carrefour din țară, precum și în spotul aniversar. 

Participarea artistei în campania „Aniversare 18 ani” a venit firesc, mai ales că Andra susține deja o serie de concerte dedicate clienților Carrefour în cadrul festivalului „Live & Crunchy” – un weekend de sărbătoare cu muzică LIVE by Andra și invitații săi, preparate gustoase din zona food court Carrefour, de la truck-urile Say Cheese si Burger Truck și demonstrații live de gătit de la MasterChef Ciprian Ogarcă. 
 
„Iubirea merită sărbătorită în fiecare zi!” este mesajul pe care îl transmite Carrefour la împlinirea a 18 ani de la deschiderea primului hipermarket în România. Sărbătorile sunt parte din viața de familie, sunt acele ocazii speciale care adună familia la aceeași masă și care pot să înlăture orice neînțelegere prin bucuria de a petrece timp împreună. 

Fiecare joc „Aniversare 18 ani” reprezintă o oportunitate de a asculta noua piesă a Andrei precum și de a o avea pe artistă drept invitat special la petrecere. Clipul „Joacă-te și sărbătorește” surprinde toți pașii jocului.

Joacă-te și organizează propria petrecere! 


Sărbătoarea majoratului a adunat deja 1.000.000 de jocuri pe https://aniversare.carrefour.ro/joc/ și numărul participanților continuă să crească chiar și pe finalul acestei campanii aniversare care a cuprins tot universul Carrefour: hipermarketurile, magazinele Carrefour Market, Express Portocaliu și www.carrefour.ro
 
În continuare, Andra și Carrefour pregătesc multe alte surprize celor care s-au alăturat sărbătorii majoratului printre care cea mai mare petrecere aniversară și un concert special pentru cei care au intrat în jocul „Aniversare 18 ani”. 

Iubirea merită sărbătorită în fiecare zi! 

FULLSCREEN
Vino alături de Andra și ia parte la cea mai mare petrecere virtuală! Poți câștiga super premii
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO