Viorel Lis, într-o ipostază care-i place la bătrânețe. Cum l-a surprins soția lui

Viorel Lis, într-o ipostază care-i place la bătrânețe. Cum l-a surprins soția lui
Oana și Viorel Lis sunt căsătoriți din iulie 2011. FOTO: Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Ianuarie 2022
Data actualizare: 21 Ianuarie 2022
Viorel Lis a dezvăluit că adoră păcănelele și că petrece mult timp dând în butoane pentru a prinde jackpot-ul. Fostul primar al Bucureștiului a fost surprins de soția lui, Oana Lis, în „serviciul funcțiunii” și l-a dat în vileag pe rețelele sociale.

Viorel Lis nu mai e primar al Bucureștiului, motiv pentru care problemele cu care se confruntă capitala României îl interesează puțin, spre deloc. Cel puțin așa susține soția lui, Oana Lis, care a postat pe rețelele sociale o fotografie cu fostul edil, care s-a viralizat rapid. Fotografia, să ne-nțelegem!

Momentul ăla când nu mai ești primar și nu te interesează dacă e grevă!!”, a scris Oana Lis pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care Viorel Lis juca la păcănele.

Imaginea a fost surprinsă ieri, când Bucureștiul a fost paralizat de greva șoferilor Societății de Transport București (STB). 

Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, și-a pierdut interesul pentru problemele orașului și preferă să-și trăiască anii de pensie cât se poate de relaxat.

Însă, fostul edil din perioada 1997-2000 se află în fața unei decizii capitale, și anume aceea de a accepta să aibă copii cu soția lui, Oana. Detalii AICI.

Fotografii: Facebook/PRO TV

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies