Viorica Dăncilă: „Nu mai am timp să gătesc de când am devenit Premier"

Viorica Dăncilă: bdquo;Nu mai am timp să gătesc de când am devenit Premier
Citeste mai mult despre: viorica dancila,
Data: 24 Decembrie 2018
Premierul României e foarte rezervat în declarații atunci când vine vorba de viața sa privată.

Lucrurile au stat, totuși, altfel, duminică-seara, atunci când Premierul Viorica Dăncilă a făcut câteva declarații inedite într-o emisiune TV.

„Am participat cu soţul meu decât la evenimentele în care se impunea acest lucru.”, și-a explicat Premierul discreția pe care a adoptat-o până acum în ceea ce privește viața sa de familie.

„Am intrat în politică cu gândul de a face lucruri bune. [...] Viaţa mi s-a schimbat de când am preluat funcţia de Premier pentru că am stat mai puţin cu familia.”, a declarat Dăncilă.

Dăncilă a mai vorbit, în aceeași emisiune, și despre alte sacrificii pe care le cere funcția de Premier al României. „Nu mai am timp să gătesc de când am devenit Premier.”, a spus ea.

Șeful Executivului a adăugat că gătește cu mare drag sarmale și ciorbe, menționând că punctul ei slab e cozonacul, care nu îi iese niciodată, prin urmare, spune ea, a renunțat să-l mai pregătească.

„Pentru mine a fost un eşec. Alte prăjituri îmi ies, dar la cozonac nu mă pricep.”, a precizat ea.

De asemenea, Premierul a continuat seria dezvăluirilor inedite spunând că între ea și soțul ei „nu a fost dragoste la prima vedere" și că admirația reciprocă a fost cea care i-a făcut să ia în considerare ipoteza unei posibile relații. Dăncilă a spus că s-au cunoscut pe când era elevă, iar el student.

Șeful Executivului a mai spus că, dacă nu ar fi devenit Premier, ar fi continuat să fie inginer. Dăncilă a precizat că nu s-a gândit încă ce vrea să facă după ce nu va mai ocupa această funcție. 

Mesajul Premierului Dăncilă pentru cei care o critică

Viorica Dăncilă le-a transmis, recent, și un mesaj celor care o critică.

„Cei care m-au jignit sunt oameni slabi!”, a spus atunci Premierul.

Reacția lui Dăncilă a venit în contextul în care Opoziția i-a adresat mai multe cuvinte jignitoare în timp ce moțiunea de cenzură era dezbătută în plenul Camerei Deputaților. 

„ După părerea mea, jignirile sunt atributul oamenilor slabi, care nu au argumente. […] Toți cei care m-au jignit astăzi sunteți niște oameni slabi. Ați vorbit în numele românilor, dar nu cred că aveți acest drept. Vreau să vă spun că nu mă afectează jignirile. Ați demonstrat că nu respectați pe nimeni, că numai ura vă ghidează acțiunile. Sunt destul de puternică să merg mai departe [...]", a spus atunci Viorica Dăncilă.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO