Viorica Dăncilă, nominalizată pentru titlul de „Omul politic al anului 2018"

Viorica Dăncilă, nominalizată pentru titlul de bdquo;Omul politic al anului 2018
Citeste mai mult despre: viorica dancila,
Data: 27 Decembrie 2018
Publicația rusească Sputnik a nominalizat-o pe Viorica Dăncilă pentru titlul de „Omul Politic Român al Anului 2018”.

Jurnaliștii de la Sputnik consideră că Viorica Dăncilă a fost cea mai importantă femeie din peisajul politic românesc și că ar putea merita această distincție „pentru munca depusă în 2018”.

Sursa foto: Facebook

„Prima femeie din istoria țării care conduce Guvernul a avut intervenții memorabile în Parlament, la ședințele Cabinetului sau în diverse interviuri și conferințe de presă. Una dintre aceste intervenții a Premierului Dăncilă, susținută chiar în Parlamentul European în ziua de 3 octombrie 2018, poate fi considerată istorică. <<În numele României, eu vă spun de la început că nu am venit să dau socoteală!>>, acestea sunt cuvinte pe care niciun Premier sau șef de stat român nu a mai avut curajul să le rostească în fața Europei.”, scrie publicația rusească Sputnik.

Viorica Dăncilă: „Nu mai am timp să gătesc de când am devenit Premier"

Premierul Viorica Dăncilă a făcut recent și câteva declarații inedite într-o emisiune TV.

„Am participat cu soţul meu decât la evenimentele în care se impunea acest lucru.”, și-a explicat Premierul discreția pe care a adoptat-o până acum în ceea ce privește viața sa de familie.

„Am intrat în politică cu gândul de a face lucruri bune. [...] Viaţa mi s-a schimbat de când am preluat funcţia de Premier pentru că am stat mai puţin cu familia.”, a declarat Dăncilă.

Dăncilă a mai vorbit, în aceeași emisiune, și despre alte sacrificii pe care le cere funcția de Premier al României. „Nu mai am timp să gătesc de când am devenit Premier.”, a spus ea. 

Șeful Executivului a adăugat că gătește cu mare drag sarmale și ciorbe, menționând că punctul ei slab e cozonacul, care nu îi iese niciodată, prin urmare, spune ea, a renunțat să-l mai pregătească.

„Pentru mine a fost un eşec. Alte prăjituri îmi ies, dar la cozonac nu mă pricep.”, a precizat ea.

De asemenea, Premierul a continuat seria dezvăluirilor inedite spunând că între ea și soțul ei „nu a fost dragoste la prima vedere" și că admirația reciprocă a fost cea care i-a făcut să ia în considerare ipoteza unei posibile relații. Dăncilă a spus că s-au cunoscut pe când era elevă, iar el student.

Șeful Executivului a mai spus că, dacă nu ar fi devenit Premier, ar fi continuat să fie inginer. Dăncilă a precizat că nu s-a gândit încă ce vrea să facă după ce nu va mai ocupa această funcție. 

FULLSCREEN
Viorica Dăncilă, nominalizată de o publicație din Rusia pentru titlul de „Omul politic român al anului 2018"
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO