Viorica de la Clejani a anunțat: după ce a fost internat la Obregia, Fulgy se întoarce în showbiz

Viorica de la Clejani a anunțat: după ce a fost internat la Obregia, Fulgy se întoarce în showbiz
Citeste mai mult despre: Viorica de la Clejani, fulgy, TikTok,
Data publicarii: 23 Iunie 2021
Data actualizare: 26 Iunie 2021
Într-o filmare publicată pe TikTok, Viorica de la Clejani a făcut declarații surprinzătoare despre Fulgy.
Se pare că acesta va fi externat de la Spitalul Obregia și se va întoarce în showbiz. Artistul a fost prins drogat la volan în noaptea de 29 spre 30 mai de un polițist din București.
 
Câteva săptămâni mai târziu, Viorica a publicat pe TikTok o video în care face turul apartemantului pe care Fulgy l-a cumpărat anul acesta din banii lui, cu 150.000 de euro.
 
În timp ce a filmat toate camerele casei, Viorica de la Clejani a mărturisit că fiul ei urmează să se întoarcă în lumea mondenă. Se pare că artistul a răspuns foarte bine tratamentului primit la Spitalul Obregia. Mai mult, s-ar fi și îndrăgostit de o tânără care este și ea internată acolo.
 
“Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super!”, a spus mama lui Fulgy pe video-ul urcat pe contul ei de TikTok.
 
 

@vioricadelaclejani_

 

♬ sunet original - VIORICADELACLEJANI

La finalul înregistrării, Viorica de la Clejani a transmis și un mesaj pentru cei care sunt împotriva fiului ei: “Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…”.
 

FOTO: VIORICA DE LA CLEJANI INSTAGRAM
 

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro


VEDEȚI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies