VIRAL! Bodyguarzii cancelarului Olaf Scholz s-au fotografiat cu frații Klitschko

VIRAL! Bodyguarzii cancelarului Olaf Scholz s-au fotografiat cu frații Klitschko
Data publicarii: 18 Iunie 2022
Data actualizare: 18 Iunie 2022
Joi, Olaf Scholz s-a aflat în Kiev alături de președintele Franței, Emmanuel Macron, președintele României, Klaus Iohannis, și de premierul Italiei, Mario Draghi.

Vizitele celor patru au fost însoțite de măsuri speciale de securitate, cei patru fiind permanent însoțiți de un puternic dispozitiv de securitate, așa cum se vede și în pozele postate pe contul de Twitter al președintelui român.

Fotografia zilei

Șase bodyguarzi de-ai lui Olaf Scholz, care l-au păzit în Kiev, par să-și fi împlinit visul de-o viață - au făcut o fotografie de grup cu frații Klitschko, comentează NEXTA, care o cataloghează ca pe fotografia zilei. 

„Vă mulțumim pentru că l-ați adus pe cancelar în siguranță la Kiev, apoi l-ați dus acasă, băieți”, a scris primarul Kievului.

Boxerii legendari

Boxerii legendari Vitali și Wladimir Klitschko, foști campioni mondiali la categoria grea, sunt în linia întâi în războiul din Ucraina. Ei cer încetarea războiului fără sens.

Vitali Klitschko este primarul orașului Kiev. Amândoi frații Klitschko sunt foști boxeri de performanță și au dominat ani la rând boxul profesionist. Vitali Klitschko a devenit primar în 2014, precum și șeful Administrației de Stat a orașului Kiev. Fratele său Wladimir s-a înrolat în armata de rezervă a Ucrainei la Kiev la începutul acestui an.

Ce măsuri de securitate au funcționat în timpul vizitei celor patru lideri europeni la Kiev

Deplasarea, joi, a celor patru lideri europeni la Kiev a presupus măsuri de securitate fără precedent, în contextul unui războiului din Ucraina. Pentru a-i proteja pe liderii celor patru țări, imaginile cu sosirea lor în gară și cele din timpul vizitei la Irpin au fost înregistrări difuzate cu aproximativ două ore după evenimente.

Gara din Kiev a fost una dintre zonele cel mai bine păzite din Ucraina. Trenul, peroanele, parcările din jurul stației, toate au fost pline de ofițeri de securitate sau militari din trupele speciale. Pe lângă paza asigurată de ucraineni, fiecare președinte a avut alături trupe de elită aduse chiar din propria țară.

Cel mai delicat moment din punct de vedere al securității a fost deplasarea celor patru lideri la Irpin.

Militarii, fie că erau echipați complet sau îmbrăcați în civil, au făcut un scut uman în jurul liderilor europeni. Nici măcar presa nu a fost lăsată prea aproape de cei patru. Sistemele antiaeriene din jurul Kievului au funcționat fără oprire, iar avioanele de luptă ale aviației au fost ridicate ca să distrugă orice inamic care s-ar fi putut apropia de capitala Ucrainei.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, şi premierul Italiei, Mario Draghi, au reafirmat, în cursul vizitei în Ucraina, solidaritatea Uniunii Europene cu poporul ucrainean, în contextul conflictului militar cu Rusia.

Captură Twitter
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!