• PRO TV
  • Viral ACUM pe Youtube: KONY 2012. Povestea videoclipului cu numar record de vizualizari si comentarii

Viral ACUM pe Youtube: KONY 2012. Povestea videoclipului cu numar record de vizualizari si comentarii

<span style="color:#f00;">Viral ACUM pe Youtube: KONY 2012.</span> Povestea videoclipului cu numar record de vizualizari si comentarii

Senzatia video a ultimei perioade pe internet a fost videoclipul "Kony2012", despre liderul rebel ugandez Joseph Kony. in doar sase zile, videoclipul a reusit sa adune peste 112 milioane de vizualizari, mai multe decat oricare altul in aceeasi perioada.

Pentru o comparatie, videoclipul lui Lady Gaga, "Bad Romance", a avut nevoie de 18 zile ca sa ajunga la 100 de milioane de vizualizari, iar Justin Bieber, cu "Baby", a avut nevoie de 56 de zile.

Nu doar numarul vizualizarilor reprezinta un fenomen, ci si multitudinea de opinii exprimate despre videoclip, care a adunat peste 1.300.000 de "like-uri" si 80.000 de "dislike-uri", conform Business Insider.
 



Cifrele sunt reprezentate de toate cele 750 de videoclipuri cu "Kony2012" de pe Youtube, fie in engleza, spaniola, italiana, franceza sau chineza, si nu doar pentru videoclipul oficial al celor de la Invisible Children.

Nici celebritatile nu au ramas nepasatoare dupa ce au vizionat videoclipul, vocile cele mai puternice, pe diferite retele de socializare, apartinand lui Oprah Winfrey si lui Justin Bieber.



MEDIAFAX

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni