Vizita lui Pink la Berlin a stârnit controverse. Mesajul dur al artistei după ce fanii au criticat-o

Vizita lui Pink la Berlin a stârnit controverse. Mesajul dur al artistei după ce fanii au criticat-o
Citeste mai mult despre: Pink, berlin,
Data publicarii: 15 Iulie 2019
Data actualizare: 15 Iulie 2019
Imaginile cu cei doi copii ai lui Pink, alergând prin Memorialul Holocaustului din Berlin, au dat naștere unor comentarii intense pe social media.

Cântăreața de 39 de ani a postat pe contul de Instagram o imagine cu fiica sa, Willow (8 ani) și fiul Jameson (2 ani) jucându-se printre coloanele din Memorialul ridicat pentru victimele Holocaustului. 

Citește și: Fotografia șocantă pe care soțul lui Pink a postat-o în timpul incendiilor de pădure din California

”Pentru toți cei care au comentat, acești doi copii sunt în realitate evrei, la fel cum sunt eu și întreaga familie din partea mamei. Aceeași persoană care crede faptul cei mici trebuie să fie copii, iar pentru mine este o celebrare a vieții după moarte. Vă rog, țineți ura și prejudecățile pentru voi”, a scris în dreptul imaginii, pentru cei 6,4 milioane de urmăritori ai săi. 

Soțul artistei, Carey Hart (43 de ani) a postat, de asemenea, o imagine cu Pink și copiii lor la Memorialul evreilor uciși din Europa. Fotografia îi înfățișează pe Jameson, Willow și Pink rezemați de coloanele înalte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carey Hart (@hartluck) on

Carey a scris în comentariu: ”Berlin este unul dintre orașele mele favorite din Europa. Istoria acestui loc m-a fascinat dintotdeauna. Ultima oară când am fost aici am străbătut orașul pe bicicletă și am văzut locurile unde a fost zidul”.

Acesta a adăugat: ”Memorialul Holocaustului este o mărturie a ceea ce s-a întâmplat. Soția mea este pe jumătate evreică (soacra mea este 100%) iar copiii mei sunt pe sfert evrei. Mă sperie gândul a ceea ce li se putea întâmpla dacă ar fi trăit în acele vremuri”.

Săptămâna trecutăm, Pink, pe numele real Alecia Beth Moore, a criticat ”poliția părinților” de pe Instagram. 

În timp ce și-a catalogat criticii drept ”nesimțiți”, aceasta a spus: ”Iată o fotografie cu copilul meu alergând prin apă. Nici măcar nu a fost filtrată. Ce risipă de apă.”

Forțând nota, aceasta a continuat: ”Și fără cască? Sper că s-a dat cu cremă de soare. Dacă alunecă și cade, ar putea să fie traumatizată pe viață. Iar mama ei nici măcar nu era acolo. Era... la lucru!!! În altă țară!”. Pink și-a încheiat postarea cu câteva hashtag-uri provocatoare, de genul #instagramisfun sau #f***theparentingpolice. 

Foto: Getty
 

Vezi și: Cele mai stilate fiice de rockeri

FULLSCREEN
Vizita lui Pink la Berlin a stârnit controverse. Mesajul dur al artistei după ce fanii au criticat-o
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies