Vladimir Putin a fost votat cel mai sexy bărbat din Rusia

Vladimir Putin a fost votat cel mai sexy bărbat din Rusia
Citeste mai mult despre: Vladimir Putin, cel mai sexy barbat, Rusia,
Data publicarii: 05 Aprilie 2021
Data actualizare: 05 Aprilie 2021
Președintele Vladimir Putin nu se dezminte. La 68 de ani, acesta a fost votat ca fiind cel mai sexy bărbat din Rusia. 

Un sondaj realizat de Super Job, la care au participat 2000 de ruși, a conclus faptul că liderul Kremlinului, în vârstă de 68 de ani, este cel mai arătos bărbat.

Când rușii au fost întrebați care este cel mai atrăgător bărbat, 18% dintre bărbați și 17% dintre femei l-au votat pe Vladimir Putin. Însă numărul a fost cu 1% mai puțin decât anul trecut.

Pozele cu Vladimir Putin în care apare la bustul gol, ba pescuit, ba ținând o armă în mână sau călărind un cal au făcut înconjurul lumii și mulți sunt uimiți de condiția fizică a președintelui. 

Pozele au avut rolul tocmai de a arăta că este un om puternic și se pare că au și avut efect, potrivit ultimului sondaj.

Liderul rus are un avantaj imens față de competitorii lui Dimitry Nagiyev, Danila Kozlovsky și Konstantin Khabensky, care au fost votați ca fiind atrăgători doar de 2-3% din participanții la sondaj.

Rezultatele au fost publicate la scurtă vreme după ce a fost aprobată legislația ce îi dă lui Putin dreptul de a rămâne la putere până în 2036.

Sondajul a fost realizat intervievând 1000 de bărbați și 1000 de femei, în mai mult de 300 de orașe din Rusia, în perioada 22 și 31 martie, potrivit dailymail.com.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Olimpiada mămicilor: Cum arată rezerva pentru viitoarele mămici

 
FULLSCREEN
Vladimir Putin a fost votat cel mai sexy bărbat din Rusia
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies