Vlăduța Lupău, criticată de fani după ce a cântat la un eveniment. Secvențele sunt virale pe TikTok

Vlăduța Lupău, criticată de fani după ce a cântat la un eveniment. Secvențele sunt virale pe TikTok
Citeste mai mult despre: Vladuta Lupau, TikTok,
Data publicarii: 16 Martie 2023
Data actualizare: 16 Martie 2023
Un filmuleț cu Vlăduța Lupău, în care cântă la un eveniment, a creat un val de reacții controversate din partea fanilor. Mai multe persoane au criticat vocea acesteia. Iată despre ce este vorba!

Secvențele muzicale au fost publicate pe TikTok. Recent, cântăreața de 32 de ani a fost filmată în timp ce cânta la un eveniment și, desi invitații s-au bucurat de moment și au dansat pe versurile cântate de aceasta, internauții au lansat o serie de critici la adresa prestației Vlăduței.

@florintivadar26 Seara asta facem show #vladuta #vladutalupau #vladutalupau???? #pentrutine #pentruvoi #pentruvoi #foryou #viral #viralvideo #viralvideotiktok #foryoupage #foryoupageofficiall #vladutalupau❤️ #vladutalupau???????? #romania #searaastafacemshow #fypシ゚viral #romaniatiktok #florintivadar ♬ sunet original - Florin Tivadar

Mulți dintre ei au spus că Vlăduța Lupău cere sume colosale pentru a cânta la evenimente sau că, atunci când urmează o notă înaltă, pasează microfonul invitaților, pentru că nu reușește să atingă toate notele:

 "A mai păcălit o nuntă!", „Ea, când e o strofă mai grea, pasează microfonul", „Și când te gândești că trebuie să faci împrumut la bancă să îi plătești spectacolul la nuntă”, , „Doamne, ce-ai pățit? Sunt șocată!”, „Face la petrecere ca la concert. Ori cântă ea, ori cântă lumea”, „Cine o plătește, frate?”.

În ciuda acestui moment, Vlăduța Lupău este un artist foarte îndrăgit de publicul larg, care ajunge constant pe primul loc în topul YouTube. Este adesea chemată la nunți și botezuri, datorită modului în care interacționează cu invitații și creează atmosfera. De asemenea, și activitatea ei constantă de pe Instagram a ajutat-o să ajungă la inimile oamenilor. Cel mai probabil, cel care a filmat-o a prins-o într-o zi mai puțin bună din punct de vedere vocal.

Sursă foto: Instagram, TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!