Vloggerul Selly, dezvăluiri despre prima noapte de dragoste: ”Eram la mine acasă, era târziu...”

Vloggerul Selly, dezvăluiri despre prima noapte de dragoste:  Eram la mine acasă, era târziu...
Citeste mai mult despre: vlogerrul Selly, 5GANG, concert, interviu,
Data: 03 Mai 2019
Cu aproape 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de YouTube, Selly (18 ani) este cel mai urmărit vlogger din România. 

Alături de Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit, acesta a lansat proiectul 5GANG. În doar un an de existență, cei cinci au reușit să devină unul dintre cele mai de succes branduri ce hrănesc apetitul comunității YouTube din România. Dovada: show-ul lor de pe 1 iunie de la Arenele Romane este deja sold out, la nici o lună de când au fost puse în vânzare biletele, cu 50% din bilete vândute în numai 10 zile, un record absolut pentru o trupă românească. 

Într-un interviu nonconformist pentru protvplus.ro, Selly a vorbit despre defectele sale, despre alternativa în carieră, dar și prima sa experiență sexuală.

 

Sunt rârâit, mă îngraș din ce în ce mai mult, eram arogant înainte, dar și acum sunt destul de arogant, sunt din Craiova dar nu știu să mă bat. Nasol!”.

Selly dezvăluie și unul dintre momentele uimitoare din viața lui. ”Eram la Neversea anul trecut, stăteam la VIP și am vrut să mergem în mulțime. Eram în proximitatea primului rând și, la un moment dat, era un băiat în fața mea, care bănuiesc că era fan, dar nu a venit să facă poză cu mine. Efectiv, a început să țipe la toată lumea: ”Dați-vă, bă, că trece Selly!”. Nici până în ziua de azi nu mi-am putut explica acea reacție”.

În condițiile în care internetul nu ar mai exista, Selly spune că s-ar reorienta rapid. ”Eu sunt pe științe, nu știu, cred că Medicină scrie pe mine. Nu știu, deschid o afacere, fac altceva. Mă duc la televiziune”. 

Selly crede că are succes în vlogging și muzică, dar: ”Nu am succes în a-l pronunța pe ”r” bine, n-am succes în a minți oamenii bine, n-am succes la niciun sport, în general la orice activitate fizică, nu m-am născut pentru asta, sunt un anti-atlet din orice punct de vedere”. 

Întrebat de prima sa experiență sexuală, Selly mustăcește discret: ”Eram la mine acasă, era târziu, mama dormea și... am dat și eu ce-am avut mai bun”.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies