Vocea României îl așteaptă pe al patrulea antrenor. Pe primii trei i-ați cunoscut deja

Vocea României îl așteaptă pe al patrulea antrenor. Pe primii trei i-ați cunoscut deja
Autor: Dan L. Brumar
Data: 29 Iunie 2018
Vocea României revine la PRO TV în toamnă cu multe noutăți și surprize. Până atunci mai avem de dezvăluit numele celui de-al patrulea antrenor, pe care vă încurajăm să-l intuiți pe baza indiciilor furnizate în această săptămână.

Suspansul a atins cote ridicate în această lună, când cea mai tare competiţie a vocilor a venit cu schimbări importante în selectarea antrenorilor. PRO TV v-a oferit posibilitatea să intuiți identitatea lor pe baza unor indicii oferite pe toate platformele online. Provocarea Ghici cine vine la Vocea României nu s-a terminat, întrucât mai avem un antrenor de anunțat, care abia așteaptă să se integreze în echipa de patru de la Vocea.

Rămâneți conectați la tot ce se întâmplă pe pagina de Facebook Vocea României și pe protvplus.ro pentru a descoperi indiciile pe care le-am pregătit!

Prima mare surpriză pentru fanii emisiunii este Irina Rimes, primul antrenor de la Vocea anunțat anunțat în cadrul finalei Românii au talent din 1 iunie 2018. Vezi momentul mai jos!

Irina Rimes a intrat în echipa Vocea României cu scopul de a descoperi voci excepționale, valori naționale pe care să le cizeleze pe parcursul emisiunii. Venirea Irinei la Vocea este un câștig pentru show și pentru viitorii concurenți, care au ocazia să lucreze cu un artist care își propune, cu succes, să iasă din tipar. Artista a vorbit pe larg despre această nouă experiență din viața ei în cadrul unui interviu acordat perfecte.ro

Tudor Chirilă este cel de-al doilea antrenor Vocea României, care a fost dezvăluit în cadrul Știrilor dimineții de la PRO TV. Pentru al cincilea an în scaunul de la Vocea, Tudor este cel mai prolific antrenor, având trei concurenți care au câștigat competiția vocilor. „Vocea României nu este niciodată la fel și este un show care, prin natura structurii lui, nu te lasă să te plictisești. Sezonul trecut a fost spectaculos, poate unul dintre cele mai bune”, a spus Tudor Chirilă în fața gazdelor sale, Mihai Dedu și Andreea Marinescu. Vezi momentul mai jos!

Indiciile le-au dat de furcă fanilor emisiunii în identificarea celui de-al treilea antrenor de la Vocea României. Totuși, Smiley e un om pe care îl poți citi ușor, ca pe o carte, fiindcă e un munte de sinceritate și bunătate. A câștigat două sezoane la Vocea României cu aceste calități, dar să nu le uităm pe cele muzicale, care l-au propulsat în toate topurile din România. 

Domnu’ Smiley declară cu mâna pe inimă că e pregătit în permanență pentru Vocea României, unde caută să atragă de partea lui cele mai sclipitoare voci. E cel mai longeviv antrenor de la Vocea, participând în toate cele șapte sezoane de până acum. A câștigat două, iar planurile sale pentru sezonul opt au fost dezvăluite într-un interviu exclusiv

Al patrulea antrenor Vocea României se va alătura echipei în curând și așteptăm să fiți la fel de activi ca și până acum în identificarea lui. Am pregătit o serie de indicii care să vă ajute să-l descoperiți. 

Urmăriți pagina de Facebook Vocea României, vocearomaniei.protv.ro și platforma protvplus.ro pentru a nu rata momentul mult așteptat al anunțării sale.

Fii cu ochii în patru ca să afli #cinevinelavocea!

Vocea României – Doar vocea contează!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO