VOYO, cel mai vizibil brand din categoria streaming video on demand în online, în luna august

VOYO, cel mai vizibil brand din categoria streaming video on demand în online, în luna august
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Septembrie 2021
Data actualizare: 10 Septembrie 2021
VOYO este unul dintre cele mai vizibile branduri din România și cel mai prezent în online și pe Facebook în categoria streaming video cu abonament (SVOD). Datele, valabile pentru luna august, au fost făcute publice de IQads.

Topul lunar al celor mai vizibile branduri în mediul online și pe Facebook a fost întocmit pe baza datelor furnizate de platformele ZeListMonitor și fbMonitor. Conform clasamentului întocmit, VOYO a fost cel mai vizibil brand SVOD în mediul online în luna august.

Totodată, Voyo.ro este pe poziția a 5-a în topul căutărilor în online la categoria Servicii online.

Mai mult, VOYO domină clasamentul la categoria SVOD și la capitolul Facebook top players, care ia în calcul interacțiunea fanilor cu postările.

Realizarea clasamentului a ținut cont de câțiva indicatori de performanță, pe care îi enumărăm mai jos.

Online visibility - se referă la vizibilitatea online a brandurilor din categoria respectivă. Sunt agregate toate menționările, împărțite pe cele 3 categorii: presă online, bloguri + forumuri, rețele sociale. Informația cuprinde și evoluția numărului total de menționări pentru brandurile din categorie față de luna anterioară și numărul de surse pe care au fost realizate aceste menționări.

Top expresii - reprezintă defalcarea pe brandurile luate în considerare pentru categorie a numărului de menționări, a numărului de surse pe care au fost realizate aceste menționări și a numărului estimat de impresii generate de aceste menționări (pentru fiecare brand în parte).

Facebook Activity - se referă la vizibilitatea agregată a paginilor de Facebook luate în calcul în categorie și sunt prezentate câteva informații de interes: informații privind numărul agregat de interacțiuni al fanilor, rată medie de răspuns, tipurile de postări (text sau video) și evoluția față de perioada anterioară.

Facebook top players - reprezintă defalcarea paginilor de brand luate în calcul la Facebook Activity pentru categorie. Aici pot fi regășiți patru indicatori: Fans, Posts, Interactions și Share of Voice (calculat din suma tuturor paginilor din baza de date pentru categorie).
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies