Voyo, nominalizat la premiile internationale ConnectedWorld TV

Voyo, nominalizat la premiile internationale ConnectedWorld TV
Citeste mai mult despre: ConnectedWorld TV, premii, Voyo.ro,
Data publicarii: 04 Septembrie 2012
Data actualizare: 04 Septembrie 2012
CME (Central European Media Enterprises) este finalist cu serviciile Voyo in cursa pentru premiile internationale ConnectedWorld TV la doua categorii importante, ”Broadcaster and Online Video Service of the Year”, care se vor desfasura luna aceasta, pe 10 septembrie, in Amsterdam. Premiile isi propun sa celebreze eforturile de continua dezvoltare in domenii ca televiziunea sau alte servicii video oferite publicului, inclusiv cele online.

Juriul independent al acestei competitii a inclus serviciile video on demand oferite de Voyo in categoria ”Online Video Service of the Year”, care recunoaste meritele companiilor din domeniu ce isi propun sa ofere constant noi experiente legate de continut, precum si in categoria ”Broadcaster of the Year”, dedicata acelor companii care depun eforturi pentru a promova conceptul de ”continut peste tot”. In competitie s-au inscris 150 de produse din 102 organizatii, din 23 de tari, dintre care au fost alese numai cinci nominalizate pentru fiecare categorie a concursului. Alti candidati la aceste premii includ nume foarte importante din domeniu, precum BBC, RTVE si France Télévisions.

”Suntem mandri ca am ajuns atat de departe, aceasta este inca o dovada ca Voyo se afla pe drumul succesului. Serviciile Voyo sunt un trendsetter in regiune, desi zilnic ne luptam cu obisnuinta consumatorilor de a cauta continut online gratis. CME este liderul absolut in regiune al serviciilor de broadcasting si isi propune aceleasi obiective si atunci cand vorbim de serviciile video on demand”, a declarat Robert Berza, Head of CME New Media Division. 


Mai multe detalii despre categoriile acestor premii pot fi accesate la linkul http://www.connectedworldawards.tv/


Voyo
CME a lansat in 2011, in Cehia, Voyo, o platforma online de entertainment cu continut disponibil dupa log-in, dar si in sistem de abonament si de atunci a extins aceste servicii in tari precum Bulgaria, Croatia, Romania, Slovacia si Slovenia. Voyo este o platforma online de entertainment cu continut premium, diversificat, exclusiv si legal. In Romania, continutul voyo.ro este oferit in sistem de abonament si Pay Per View. Avantajul acestui serviciu este faptul ca utilizatorii beneficiaza, in conditii perfect legale, de sute de titluri de filme, emisiuni informative si de divertisment, seriale, show-uri si evenimente sportive, multe dintre acestea cu difuzare LIVE. De asemenea, voyo.ro ofera nenumarate seriale internationale, seriale romanesti, disponibile chiar in avans fata de difuzarea la TV.

Central European Media Enterprises
CME este o companie media de top care opereaza in sase tari din Europa Centrala si de Est, tari ce insumeaza o populatie de aproximativ 50 de milioane de oameni. Statiile de televiziune din cadrul CME sunt localizate in Bulgaria (bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Action, bTV Lady si Ring.bg), Croatia (Nova TV, Doma si Nova World), Cehia (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport si MTV Czech), Romania (PRO TV, PRO TV International, acasa, PRO Cinema, Sport.ro, MTV Romania si PRO TV Chisinau Moldova), Slovacia (TV Markíza si Doma), Slovenia (POP TV, Kanal A si the POP NON STOP subscription package). Statiile din cadrul CME sunt sustinute de divizia sa de continut si distributie, Media Pro Entertainment, precum si de New Media Division, care opereaza platforma Voyo. CME este o companie listata la bursa NASDAQ din New York si la Bursa de valori din Praga cu simbolul “CETV”.

ConnectedWorld.TV Awards
Premiile Internationale ConnectedWorld.TV sunt organizate de BPL Broadcast Ltd. In parteneriat cu IBC, BPL a lansat in 2005 Mobile Zone, dupa care in 2006 a fost adaugat IPTV Zone, iar in 2008 Digital Signage Zone. Toate cele trei au format in 2010 IBC Connected World, iar in 2011 BPL a lansat comunitatea online ConnectedWorld.TV. Premiile oferite celebreaza eforturile de continua dezvoltare in domenii ca televiziunea sau alte servicii video oferite publicului, inclusiv cele online.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies