Voyo.ro, cel mai nou site cu continut video premium: filme, seriale, show-uri TV in exclusivitate  

Citeste mai mult despre: Voyo.ro, filme, seriale, show, site,
Data publicarii: 01 August 2011
Data actualizare: 01 August 2011
Din 1 august, utilizatorii de internet primesc cea mai tare paltforma online de entertainment. Divizia de internet a PRO TV S.A. lanseaza Voyo.ro, un site cu continut video premium, diversificat si exclusiv, unde utilizatorii pot alege ce si cand sa vada. Astfel, pe Voyo.ro vor fi disponibile cele mai tari si mai actuale filme si seriale, show-uri TV, transmisii live ale unor evenimente importante, dar si productii originale marca PRO TV si ACASA si productii ale celor mai mari case de productie internationale.  

Din 1 august, cine intra pe Voyo.ro va putea vedea si programele canalelor PRO TV S.A. imediat dupa difuzarea lor pe TV, dar si productii PRO TV si ACASA in exlusivitate, integral si inaintea tuturor, de la emisiuni, la episoade din serialele si telenovelele preferate.

Pe 1 august Voyo.ro debuteaza cu inegalabilul film de Oscar “Discursul regelui" (“The King’s Speech”), cu Colin Firth si Helena Bonham Carter, productie distinsa cu 4 premii Oscar, un Golden Globe si 3 premii Bafta printre cele 55 de premii si 89 de nominalizari.

Tot din 1 august utilizatorii Voyo se vor putea delecta si cu ”Vagabondul Milionar” (”Slumdog Millionaire”), mult premiatul la Oscaruri, dar si cu la fel de celebrele productii “The Hurt Locker” sau “Nine”.

Continutul Voyo.ro va fi disponibil atat gratis, dupa log in, cat si contra cost, la un pret prietenos, si va oferi o calitate inalta, multe noutati, materiale exclusive, legale si usor de accesat.    
 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!