Vrea să dea 3000 $ unui bodyguard care să o ferească de avansurile bărbaților: Zilnic cineva încearcă să mă agațe

Vrea să dea 3000 $ unui bodyguard care să o ferească de avansurile bărbaților: Zilnic cineva încearcă să mă agațe
Citeste mai mult despre: avansuri, sala,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 21 Ianuarie 2022
Data actualizare: 27 Martie 2022
Monica Huldt este o americancă de 37 de ani, care face senzație pe Instagram cu formele sale sexy și fit. Pasionată de fitness, femeia nu mai are de ceva vreme liniște la sală – zilnic câte un bărbat încearcă să o agațe. 

Pe Monica o încântă atenția bărbaților, însă nu este interesată de niciunul pentru că are o căsnicie fericită. Asta nu îi împiedică pe admiratorii ei să o abordeze, chiar în timp ce își face exercițiile fizice. Lucrul ăsta o enervează foarte tare, așa că se gândește serios să își angajeze un bodyguard care să țină bărbații departe.

“Pentru mine să fac sport este super important, nu doar pentru sănătatea fizică, ci și pentru cea psihică. Merg la sală de 5 ori pe săptămână. Aș fi dispusa să plătesc pe cineva cu 3000 de dolari ca să îi alunge pe bărbații ăștia”, a spus femeia în The Sun.

@swedishfox83 Do you like my outfit lol #bikini #fyp #tiktok4fun #foryoupage #transition #trendingvideo ♬ original sound - grandma_droniak

Deși îi place să fie admirată, Monica Huldt preferă să îi țină pe bărbați departe de ea. Aceasta a dezvăluit că a trăit și o experiență traumatizantă, când un bărbat a făcut rost de numărul ei și o urmărea peste tot.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!