Vrea să se mărite cu fantoma unui soldat, însă are o problemă: preoții refuză să oficieze ceremonia

Vrea să se mărite cu fantoma unui soldat, însă are o problemă: preoții refuză să oficieze ceremonia
Brocarde nu a stabilit încă data nunții. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Februarie 2022
Data actualizare: 15 Februarie 2022
O artistă de 38 de ani din Marea Britanie spune că a găsit dragostea adevărată alături de Edwardo, fantoma unui soldat care ar fi trăit în timpul Reginei Victoria. Brocarde și Edwardo au încercat să se căsătorească, însă s-au lovit de reacția virulentă a preoților.

Brocarde s-a îndrăgostit de Edwardo în cursul anului trecut, când el și-ar fi făcut apariția în casa ei. Artista din Oxfordshire susține că iubitul ei este fantoma unui soldat victorian care a murit la 35 de ani, după ce a căzut într-un puț.

Femeia spune că a mai avut întâlniri „paranormale” cu fantome, însă aceasta este prima de care se îndrăgostește. Convinsă că îl iubește, ea vrea să se mărite cu Edwardo, însă are o mare problemă: toți preoții la care a fost au izgoit-o din biserică pe motiv că susține o blasfemie.

Găsirea locului se dovedește cu adevărat dificilă. Am fost deja dați afară din câteva biserici și amenințați cu exorcizarea”, s-a confesat femeia, care visează la o nuntă cu mult alb și cu mulți nuntași.

Citește șiKathleen Roberts, care se crede reîncarnarea lui Marilyn Monroe, susține că s-a măritat cu fantoma lui Michael Jackson

Elvis și Marilyn Monroe, invitați la nuntă

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brocarde (@brocarde)


Tensiuni au apărut și între cei doi amorezi care, din câte se pare, nu se pot pune de acord în legătură cu data nunții.

Eu vreau o nuntă de vară, dar el urăște căldura și, în secret, mi-ar plăcea să-l fac să se topească, dar el dispare destul de des așa cum este”, a mai spus Brocarde.

Cât privește lista de invitați, apropiații lui Edwardo vor fi mai puțini. Spre dezamăgirea lui, cavalerul său de onoare ar fi „captiv în Iad”, după spusele viitoarei sale soții.

Însă, de la ceremonie nu vor lipsi Elvis Presley și Marilyn Monroe, preferații miresei.

Cei care o cunosc pe Brocarde o întreabă adesea cum comunică cu iubitul ei și de ce doar ea îl vede. Din câte se pare, cei doi comunică folosind mijloace neobișnuite cum sunt mesajele codificate.

Edwardo încă lasă mesaje subliminale sub duș și își arată emoțiile trimițând senzații de cald și rece prin corpul meu. Orice vreau să-l întreb, găsește o modalitate de a comunica înapoi”, explică femeia.

Fotografii: Profimediaimages.ro/@brocarde

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!