Walter Zenga: "Mă vaccinez de patru ori! Dar ce nu faci pentru iubire?"

Walter Zenga: Mă vaccinez de patru ori! Dar ce nu faci pentru iubire?
Citeste mai mult despre: Walter Zenga, coronavirus, vaccin,
Data publicarii: 05 August 2021
Data actualizare: 05 August 2021
Unele ţări din lume au început deja administrarea celei de-a treia doze,  unii oameni nu s-au vaccinat deloc nici măcar cu prima, dar Walter Zenga face vaccinuri pe bandă rulantă.
În luna martie, pe când era în Dubai, fostul mare portar s-a vaccinat cu serul de la Sinopharm , produs în China. L-a și promovat în Italia, dar asta a creat multe controverse pentru că serul nu e aprobat în UE. Zenga a aflat, la revenirea în Italia, că trebuie să se vaccineze, din nou, împotriva COVID. De această dată, a optat pentru serul Pfizer și, dacă nu s-ar fi vaccinat cu acesta. ar fi pierdut dreptul de a asista la meciurile de fotbal din tribune.
  

Așa că, Zenga a scris pe Instagram, în italiană:

"Există cei care nu vor să se vaccineze, cei care fac rapel şi cei ca mine, care decid să primească a treia şi a patra doză. De ce? Să am permisul verde şi să pot rămâne în Italia pentru a mă ocupa de iubitul fotbal. Singurul dezavantaj... Va trebui să fac a doua doză abia peste 20 de zile şi voi pierde prima etapă din campionat. Dar ce nu faci pentru iubire...“, a scris Zenga pe Instagram.
 
Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.3 Povestea Cramei Viile Metamorfosis

FOTO: WALTER ZENGA INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies