Weekend-ul aduce cele mai bune filme la ProTV. Duminica, de la 20:30, "Legenda lui Hercule"

Data publicarii: 10 Ianuarie 2015
Data actualizare: 11 Ianuarie 2015
Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV

Vineri, de la 20:30, "The Grey- la limita supravietuirii"

Regia: Joe Carnahan

Cu: Liam Neeson, Frank Grillo

Gen film: actiune

Intorcandu-se spre casa, un grup de muncitori de la o rafinarie din Alaska, se prabusesc cu avionul cu care traversau tundra si doar opt din ei supravietuiesc. O haita de lupi fiorosi, asemanatori cu cei preistorici, in dimensiune si ferocitate, ii urmaresc pe supravietuitorii accidentului aviatic. 

Printre ei, John Ottway, cel care la rafinarie tine animalele salbatice departe pentru a-i proteja pe muncitori in timpul schimburilor, devine liderul celor opt care se lupta cu rani grave si vremea necrutatoare, avand la dispozitie doar cateva zile pentru a scapa din iadul inghetat si de haita feroce.

Sambata, de la 20:30, "Las Fierbinti"

"Las Fierbinti" este o comedie spumoasa, cu o coloana sonora inedita, personaje remarcabile, colorate si totodata autentice, care abunda in replici spumoase si situatii de un umor irezistibil.

Duminica, "Legenda lui Hercule", de la 20:30

Regia: Renny Harlin

Cu: Kellan Lutz, Gaia Weiss

Gen film: actiune

Tanarul Hercule este fiul unei regine din Grecia antica si a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinta de a indeparta de la domnie un rege despot si de a aduce pacea in regat. Fara sa-si cunoasca originile, curajosul print se lasa condus doar de dorinta de a obtine iubirea lui Hebe, printesa Cretei, logodita cu propriul lui frate.  Cand afla care este adevarata sa menire, legendarul personaj trebuie sa aleaga intre a deveni eroul unei natiuni sau a fugi cu femeia iubita. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies