Will.I.Am a vorbit public despre afecțiunea ireversibilă care va pune capăt carierei sale

Will.I.Am a vorbit public despre afecțiunea ireversibilă care va pune capăt carierei sale
Citeste mai mult despre: Will.i.am, Black Eyed Peas, tinnitus,
Data: 29 Ianuarie 2019
Will.I.Am a vorbit despre afecțiunea care va pune capăt carierei sale. 
Rapperul a vorbit într-un interviu acordat publicației Sunday Times Magazine despre o afecțiune pe care a descoperit-o recent și care, spune el, îi va încheia cariera: tinnitus. 
 
Tinnitus-ul e o afecțiune ireversibilă care duce, în timp, la pierderea auzului. 
 
„Am 43 de ani. Când am mers la doctor și am cerut un test, medicul mi-a spus că auzul meu e comparativ cu cel al unei persoane mult mai bătrâne. Îmi pierd auzul.”, a spus Will.I.Am, care a precizat că în momentul în care nu își va mai putea auzi vocea, cariera sa se va încheia. 
 
Antrenorul de la „The Voice” a mai precizat că și-a schimbat drastic dieta în urma diagnosticului. „Acum sunt un vegan convins. Nu îmi vine să cred că înainte mâncam toate prostiile.”, a spus artistul.
 
Artistul s-a lansat apoi într-un discurs care i-a făcut pe fanii săi să se întrebe dacă nu cumva Will se afla sub influența drogurilor: „Am început să lupt pentru o variantă mai bună a mea. Și pentru o variantă mai bună a planetei. Până acum mâncam lactate, de exemplu, fără să îmi pese că niște animale sunt chinuite pentru laptele ăla pe care îl beau eu. Eram dezgustător. […] Punem sateliți pe orbita planetei, dar continuăm să ne comportăm ca niște prădători. Noi, oamenii, nu înțelegem că noi și planeta operăm pe frecvențe wireless. Iar atunci când primim pastile de la medic, ne întrebăm de ce…”  

Vezi și:
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO