William Levy, cel mai dorit star latino al momentului, seamana izbitor cu Brad Pitt. Ce schimbare de look si-a facut actorul

William Levy, cel mai dorit star latino al momentului, seamana izbitor cu Brad Pitt. Ce schimbare de look si-a facut actorul
Citeste mai mult despre: William Levy, Brad Pitt,
Data: 06 Noiembrie 2013
E considerat cel mai dorit barbat latinoamerican al momentului si multi spun despre el ca este "noul Brad Pitt", dupa ce Prima Doamna a Chinei, Peng Liyuan, sotia presedintelui Xi Jinping, a remarcat asemanarea izbitoare dintre cei doi actori, in timpul unei vizite in Mexic, anul acesta.

Levy, actor de origine cubaneza in varsta de 33 de ani, a fost numit ani la rand cel mai sexy barbat in viata sau cel mai atragator burlac de catre revistele pentru femei. Si totusi, cubanezul care a emigrat la 14 ani in Statele Unite se crede un barbat obisnuit: "Oamenii spun ca sunt frumos, dar eu nu ma consider frumos, sunt un tip normal", spunea el intr-un interviu.

Anul acesta, William Levy a fost nevoit sa-si schimbe look-ul pentru rolul sau din telenovela "La Tempestad". Pletele lungi si blonde au scos si mai bine in evidenta, insa, asemanarea cu celebrul Brad Pitt, spre incantarea fanilor.William Levy, protagonistul telenovelei “Furtuna din adancuri” difuzata de luni pana vineri, de la ora 21.30, acasa, se pregateste de un nou proiect la Hollywood .

Meseria de actor nu este usoara. Telenovelele reprezinta proiectele cele mai dificile intre teatru si cinematografie. Sunt foarte multe ore de filmare si este obositor. Eu cred ca pe masura ce timpul trece fiecare dintre noi isi schimba prioritatile, spre exemplu eu imi doresc sa petrec mai mult timp alaturi cu copiii mei”, declara protagonistul care pregateste un proiect cinematografic cu titlul “The Ville”, pentru care va filma intens timp de 3 luni.

Il puteti urmari pe cuceritorul William Levy alaturi de Ximena Navarrete in telenovela “Furtuna din adancuri”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 21.30, ACASA. 

FULLSCREEN
William Levy, cel mai dorit star latino al momentului, seamana izbitor cu Brad Pitt. Actorul are un nou look
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO