Wow! Câți bani va încasa Jennifer Aniston pentru fiecare episod al noii sale emisiuni

Wow! Câți bani va încasa Jennifer Aniston pentru fiecare episod al noii sale emisiuni
Autor: Dan Brumar
Data: 30 Octombrie 2018
Cu o avere de 220 de milioane de dolari, Jennifer Aniston își adaugă în portofoliu încă o mină de aur. Începând cu anul viitor va prezenta o emisiune realizată exclusiv online care îi va aduce un salariu impresionant.

Jennifer Aniston va prezenta o emisiune de dimineață, al cărei nume nu a fost făcut public încă. Realizatorii ei au dezvăluit doar că show-ul „va prezenta, din interior, viețile oamenilor care ajută America să se trezească dimineața, eplorând provocările unice de care se lovesc femeile și bărbații care poartă acest ritual televizat zilnic”. 

Pentru fiecare apariție în această emisiune, Jennifer Aniston va fi plătită cu 1,1 milioane de dolari, dar show-ul are buget pentru încă șase prezentatori, dintre care doi plătiți tot regește:

Reese Whiterspoon: 1,1 milioane de dolari/episod

Steve Carell: 600.000 de dolari/episod

Informația a fost făcută publică de Variety, care dezvăluie și salariile altor celebrități care au show-uri de televiziune.

Javier Bardem va avea și el o emisiune realizată de Amazon, în colaborare cu Amblin TV, iar salariul său, anunțat deja, va fi de 1,2 milioane de dolari pe episod.

Dwayne Johnson e foarte curtat pentru apaiții pe marile ecrane, dar și pentru emisiuni televizate. Luptătorul WWE, actor de zeci de milioane de dolari pe apariție, va fi moderatorul show-ului sportiv The Titan Games care va ajunge pe micile ecrane în ianuarie 2019. Emisiunea le oferă oamenilor de rând din SUA șansa să concureze în arenă împotriva a șase „titani” într-o serie de provocări fizice și mentale.

Pentru prestația sa, Dwayne Johnson va fi plătit cu 450.000 de dolari/episod, iar primele informații din jurul postului TV care va găzdui show-ul arată că primul sezon la emisiunii va avea zece episoade. 

Citește și: Dwayne Johnson, cel mai bine plătit actor din lume: „Sunt tipul care a început cu 7 dolari în buzunar”

Julia Roberts va prezenta show-ul Homecoming, un thriller psihologic care va avea premiera la 2 noiembrie 2018 pe Amazom Video. Actrița joacă rolul lui Heidi Bergman, o elevă care e angajată într-o agenție secretă. Salariul ei pentru fiecare episod se ridică la 600.000 de dolari.

Actorul John Goodman, cunoscut din pelicule ca Flinstones, Cartea Junglei și Evan Atotputernicul, primește 375.000 de dolari pentru o singură apariție în sitcomul The Conners. Emisiunea a debutat la 16 octombrie 2018 și îi mai are ca prezentatori pe Laurie Metcalf, Sara Gilbert, Michael Fisgman și Emma Kenney.

Total Knock Out, show-ul de televiziune care îl are în centrul atenției pe comediantul Kevin Hart, are un buget fabulos. Doar salariul prezentatorului său se ridică la 500.000 de dolari pe episod.  

FULLSCREEN
Wow! Câți bani va încasa Jennifer Aniston pentru fiecare episod al noii sale emisiuni
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO