Wow! Cum s-a schimbat viața tinerei Kelleth Cuthbert după ce s-a furișat în mai toate pozele de la Globuri

Wow! Cum s-a schimbat viața tinerei Kelleth Cuthbert după ce s-a furișat în mai toate pozele de la Globuri
Autor: Dan L. Brumar
Data: 09 Ianuarie 2019
Cariera lui Kelleth Cuthbert, o tânără fotomodel din Toronto (Canada), a luat o turnură neașteptată în ultimele trei zile. 

La sfârșitul săptămânii trecute, Kelleth Cuthbert era un fotomodel puțin cunoscut la nivel mondial. Viața tinerei de 31 de ani, stabilită la Los Angeles, s-a schimbat radical după ce a apărut în mai toate fotografiile oficiale făcute în seara decernării Globurilor de Aur. Pe 6 ianuarie 2019, Kelleth se afla la gală din postura de hostess, fiind desemnată să le servească apă starurilor pe covorul roșu. 

Fără să-și dea seama cum, tânăra s-a furișat în mai toate cadrele foto realizate de fotografii evenimentului, apărând alături de actori faimoși. Fotografiile au ajuns în mediul online cu repeziciune, transformând-o într-o celebritate în doar câteva ore. Contul ei de Instagram a câștigat 20.000 de fani peste noapte, iar viața ei s-a schimbat considerabil în trei zile.

Am fost copleșită de e-mailuri, oferte și mesaje. Cred că am fost ultima persoană care și-a dat seama ce se întâmpla. Eram în timpul serviciului meu, nici nu aveam telefonul la mine, era și un semnal WiFi destul de slab. Abia mai târziu, când am intrat în pauză, am înțeles magnitudinea evenimentului. La sfârșitul turei, oamenii veneau la mine să-mi arate telefoanele, spunându-mi: uite, ești în vogă pe Twitter. Chiar nu înțelegeam de ce”, a declarat Kelleth la postul TV KTLA 5.

Tânăra a fost solicitată de mai toată presa de divertisment de peste Ocean, care i-a cerut să explice sucesul pe care l-a câștigat cu ocazia Globurilor de Aur. 

Kelleth Cuthbert spune că nu a fost o campanie de marketing a firmei de apă îmbuteliată pe care tânăra o promova la eveniment. Cert este că toată lumea a avut de câștigat după ce fotografiile care s-au răspândit pe internet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert) on


Modelul canadian a dezvăluit că înainte de ceremonia Globurilor de Aur avea 53.000 de urmăritori pe Instagram, iar acum a ajuns la 210.000.

Kelleth Cuthbert este căsătorită cu fotograful de modă Christopher von Steinbach, pe care l-a întâlnit în 2010. Atunci, Christopher i-a făcut câteva fotografii profesioniste pentru a-i îmbunătăți portofoliul. De dragul ei, fotograful s-a mutat în Canada, unde s-au și căsătorit. Acum amândoi locuiesc în Los Angeles. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@5twenty1photography @lilmissmegsmakeup #bodysuit #lace #crawl #body #babe #photoshoot #model #sheer

A post shared by Kelleth Cuthbert (@kellethcuthbert) on

FULLSCREEN
Wow! Cum s-a schimbat viața tinerei Kelleth Cuthbert după ce s-a furișat în mai toate pozele de la Globuri
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies