www.incont.ro, site-ul economic al Stirilor ProTV, are un nou design

www.incont.ro, site-ul economic al Stirilor ProTV, are un nou design
Citeste mai mult despre: incont.ro, site economic,
Data publicarii: 07 Noiembrie 2012
Data actualizare: 07 Noiembrie 2012
Incepand din 6 noiembrie, www.incont.ro se prezinta utilizatorilor intr-un nou design, mult mai structurat si mai atragator.

Informatiile economice de ultima ora din tara si din strainatate sunt prezentate intr-un design aerisit si usor de citit, intr-un mod interactiv cu ajutorul analizelor vizuale interactive. De asemenea, site-ul este optimizat cu ajutorul responsive design si pentru majoritatea terminalelor mobile.

In acelasi timp, site-ul economic al Stirilor ProTV aduce lucruri noi consumatorilor de continut premium : interviuri cu cei mai importanti si vizibili manageri de pe piata din Romania, analize despre cele mai profitabile domenii din tara noastra, sfaturi pentru tinerii antreprenori si povestile oamenilor de succes.

Utilizatorii pot afla in fiecare zi si care sunt cele mai importante stiri la nivel global, nu neaparat din perspectiva ecomica, din rubrica « Lumea inContul tau », se pot delecta cu « Fotografia zilei » si pot folosi cu usurinta calculatoarele  puse la dispozitie chiar pe prima pagina : convertor valutar, calculator pentru impozitul auto, cotatiile zilei, cursul valutar al celor mai importante banci din Romania.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!