www.sport.ro - numarul 1 intre site-urile de sport in luna mai!

www.sport.ro - numarul 1 intre site-urile de sport in luna mai!
Citeste mai mult despre: www.sport.ro, lider, m.sport.ro, site,
Data publicarii: 06 Iunie 2011
Data actualizare: 06 Iunie 2011
www.sport.ro e lider pe sport in fiecare zi la unici, vizite si afisari, si pe primul loc intre toate site-urile din RO in 20 din 31 de zile! Pe mobil, m.sport.ro face ravagii - are un nou record lunar de vizite si afisari !

Inevitabilul s-a produs! Cel mai iubit site de sport din Romania, www.sport.ro, este si oficial cel mai vizitat si cel mai citit in luna mai, dupa istoria masurata a internetului romanesc publicata de SATI.

Cu un nou record de afisari pentru un site de continut (71.827.320, cu 78% mai mult decat gsp.ro), cu un nou record de vizite (primul site care depaseste 15 milioane de vizite in istoria SATI, cu 2,3 milioane mai mult decat gsp.ro) si cu peste 2 milioane de vizitatori unici.

www.sport.ro a fost in luna mai lider overall in 20 din 31 de zile la unici si lider absolut la categoria Sport.ro in fiecare zi la toate capitolele (unici, vizite, afisari)!

La capitolul site-uri de mobil, m.sport.ro e cel mai vizitat din Romania, cu un nou record (1.126.886 de vizite), si cel mai citit (3.844.979 de afisari, cu 300.000 mai mult decat locul 2, m.click.ro).

Next level: Superamicale LIVE VIDEO pe www.sport.ro si pe m.sport.ro - Ucraina-Franta, Brazilia-Romania si Polonia-Franta.

m.sport.ro  si www.sport.ro fac parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care opereaza site-uri si mobiste-uri de top din internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.protv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.acasatv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.crimetime.ro, www.incont.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro, www.yoda.ro,  www.wrestlingfan.ro si m.stirileprotv.ro, m.acasatv.ro, m.perfecte.ro, m.incont.ro, m.wfan.ro, m.crimetime.ro, m.yoda.ro 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!