YouTube adaugă o funcție nouă. Butonul „Super Mulțumire” i-ar putea îmbogăți pe vloggeri

YouTube adaugă o funcție nouă. Butonul Super Mulțumire i-ar putea îmbogăți pe vloggeri
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 22 Iulie 2021
Data actualizare: 22 Iulie 2021
YouTube a lansat o nouă funcție care le va permite creatorilor de conținut să câștige bani de la abonații lor. Funcția, numită „Super Mulțumire”, a fost gândită ca o modalitate prin care fanii își pot arăta susținerea pentru vloggeri, donându-le o sumă de bani din cele propuse. 

Poți să cumperi Super Mulțumiri, cu o valoare cuprinsă între 10 și 250 RON pentru videoclipul preferat. După ce ai achiziționat o Super Mulțumire, un comentariu evidențiat va apărea în secțiunea de comentarii a vloggerului. Această funcție este deja activă în 68 de țări și va fi extinsă în curând la creatorii eligibili în cadrul programului partener YouTube.
 

Creatorii de conținut de pe YouTube pot, de asemenea, să obțină venituri din anunțuri grafice, suprapuse și video. Alte două funcții: Super Chat și Super Stickers le permite fanilor să plătească pentru ca mesajele lor să fie evidențiate în streamurile de chat. De asemenea, poți câștiga bani bani dacă creezi conținut urmărit de un spectator care este abonat YouTube Premium. 

 

Sursă foto: pixabay.com
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies