Youtube i-a oferit o pedeapsa dura lui Logan Paul dupa scandalul provocat

Youtube i-a oferit o pedeapsa dura lui Logan Paul dupa scandalul provocat
Citeste mai mult despre: Logan Paul, suicid, vlogger, YouTube,
Data: 11 Ianuarie 2018
Logan Paul a fost pedepsit pentru filmuletul care a starnit multe critici si controverse. 

Vlogger-ul a socat internetul cand a postat un video cu un om atarnat de copac, care se sinucisese in "Padurea Sinucigasilor" din Japonia. 

A editat videoclipul si a inclus si reactile lui dupa ce a vazut cadavrul, intr-un mod nerespectuos si dizgratios, pretinzand ca acest vlog avea ca scop prevenirea sinuciderilor in randul oamenilor. 

 

Japan will never be the same ????????

A post shared by Logan Paul (@loganpaul) on

Majoritatea fanilor sai au fost de parere ca ar trebui sanctionat pentru actiunile sale iresponsabile. 

Youtube a facut o declaratie oficiala dupa acest scandal:"Inimile noastre merg catre familia victimei aparute in video. Youtube interzice violenta si continuturile sangeroase postate intr-un mod socant, senzational si nerespectuos. Daca un video este grafic, poate ramane pe site doar daca este sprijinit de un continut educational sau un documentar informativ, iar in unele cazuri este restrictionat pentu anumite varste. Suntem in parteneriat cu organizatii precum, National Suicide Prevention Lifeline, pentru a asigura resurse educationale ce sunt incorporate in Youtube Safety Center."

 

stallions

A post shared by Logan Paul (@loganpaul) on

Dupa mai mult de o saptamana de la scandal, Youtube s-a gandit la o pedeapsa adecvata pentru faimosul vlogger Logan Paul, si l-au eliminat din programul lucrativ Ads Ads Preffered. De asemenea, i-au inchis filmuletul "The Thinning: New Wold Order", care a fost continuarea filmului sau din 2016 "The Thinning".

Un angajat Youtube a declarat pentru Polygon:"Din cauza ultimor evenimente, am decis sa elimiam canalul de Youtube al lui Logan Paul din Google Preffered. In plus, nu vom prezenta sezonul 4 al lui Logan si noile sale originale care sunt in asteptare."

Cu un numar imens de urmaritori, in special, oameni tineri, era timpul ca si glumetul youtuber Logan Paul sa isi asume vina pentru filmuletul postat si sa fie sanctionat pentru greseala facuta. 

Tanarul nu putea sa treaca nepedpsit pentru faptul ca a incercat sa monopolizeze suicidul. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO