„Borat a pus capăt mariajului dintre Pamela Anderson și Kid Rock”. Cine spune asta

Borat a pus capăt mariajului dintre Pamela Anderson și Kid Rock . Cine spune asta
Citeste mai mult despre: Borat, Pamela Anderson, Sacha Baron Cohen,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 Mai 2019
Data actualizare: 31 Mai 2019
Pamela Anderson și Kid Rock (Robert J. Ritchie) au divorțat în 2006, la doar câteva luni după ce se căsătoriseră. De vină ar fi fost filmul Borat, care a pus-o pe Pamela Anderson într-o situație jenantă.

Sacha Baron Cohen este „eroul” peliculei Borat, care spune povestea unui kazah plecat în SUA pentru a face un documentar. În călătorira aceasta de descoperire a Americii, Borat se îndrăgostește de Pamela Anderson, pe care vrea să o ceară în căsătorie. Actrița are o apariție scurtă în filmul lui Cohen care, din câte spune acesta, i-a distrus căsnicia cu Kid Rock.

„A pierdut două lucruri atunci. Mai întâi, a pierdut o bucățică de os din maxilarul ei și, în al doilea rând, și-a pierdut bărbatul”, spune Sacha Baron Cohen, conform eu.usatoday.com.

Citește și: Sacha Baron Cohen, dat în judecată pentru un prejudiciu de 95 de milioane de dolari

Pamela Anderson a fost inclusă în film după ce Cohen a insistat pentru realizarea unei scene filmate într-un centru comercial unde ea dădea autografe fanilor. Atunci, Borat a încercat să o ia cu forța pe Anderson, să o ducă în Kazahstan, după ce i-a tras un sac pe cap. Actrița a scăpat cu greu de „pețitorul” Borat, care a fost pus la pământ de angajații firmei de pază. Vezi video mai jos!

După premiera filmului, soțul Pamelei Anderson a luat foc și a făcut o scenă de nedescris. Într-un mesaj trimis pe telefonul mobil, actrița l-a anunțat pe Cohen că ea și soțul ei au decis să divorțeze: „Din cauza filmului”, a spus Pamela Anderson.

„Am crezut că e o glumă, dar câteva săptămâni mai târziu ei chiar au divorțat și au dat vina pe Borat pentru asta”, a mai spus Sacha Baron Cohen.

Borat, succes uriaș la Box office

Filmul a fost lansat în cinematografe în noiembrie 2006, după ce avusese premiera mondială în august, la Festivalul de Film de la Traverse City. Pelicula a avut un biuet de 18 milioane de dolari, dar a reușit să genereze încasări de 262 de milioane de dolari, de 14 ori și jumătate mai mari decât suma investită.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies