„Cumnata” lui Meghan Markle, arestată după ce și-a bătut logodnicul

bdquo;Cumnata  lui Meghan Markle, arestată după ce și-a bătut logodnicul
Autor: Dan Brumar
Data: 22 Iulie 2018
Darlene Blount, femeia de 37 de ani care e logodită cu fratele ducesei de Sussex, a fost ridicată de poliție de la reședința lor din Oregon după o altercație pe care a avut-o cu tovarășul ei de viață. 

Viitoarea cumnată a lui Meghan Markle a fost arestată vineri seară, în urma unui scandal care a izbucnit între ea și logodnicul ei, Thomas Markle jr. Conform unor surse din poliție, citate de Daily Mail, a fost vorba de o altercație între cei doi concubini, din care cel mai șifonat a ieșit fratele ducesei de Sussex. Darlene Blount a fost arestată pentru „atac de gradul patru”.

Agresoarea și-a petrecut noaptea în arest și a fost eliberată a doua zi, după achitarea cauțiunii. Procurorul regional nu a reținut nicio acuzație pe numele ei, având în vedere că Thomas Markle (51 de ani) nu a depus plângere împotriva logodnicei agresive.

Nu e prima dată când Darlene își atacă logodnicul. În noaptea de Anul Nou, ea a fost ridicată de poliție după ce l-a lovit pe Thomas Markle în urma unui scandal pornit de la consumul exagerat de alcool. Atunci a fost eliberată după aproape 33 de ore petrecute în arest și a scăpat de acuzațiile de agresiune. Cu altă ocazie, Darlene a chemat poliția acasă, în urma unei altercații avute cu logodnicul ei, pe care l-a acuzat că e agresiv. O înregistrare cu apelul ei la 911 a ajuns în mediul online.

Însă, nici Thomas Markle nu pare a fi un înger, presa de peste Ocean scriind că în 2016 el i-ar fi pus pistolul la cap logodnicei lui, tot după o noapte albă, în care și-a înecat amarul în alcool. Thomas Markle jr. este frate cu Meghan Markle doar după tată. Cei doi nu se înțeleg prea bine, iar pentru asta există o explicație: temperamentul lui Thomas. Conform fostei sale soții, Tracy Dooley, Thomas are mari probleme cu alcoolul. Meghan nu l-a invitat la nunta ei cu prințul Harry.

Thomas Markle jr. locuiește în orășelul Grants Pass din Oregon, împreună cu Darlene Blount și de meserie e instalator de ferestre. A fost căsătorit 11 ani cu Tracy Dooley, cu care are doi băieți.

FULLSCREEN
„Cumnata” lui Meghan Markle, arestată după ce și-a bătut logodnicul
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO