Zece lucruri pe care nu le știai despre Brie Larson, care e Captain Marvel în filmul cu același nume

Zece lucruri pe care nu le știai despre Brie Larson, care e Captain Marvel în filmul cu același nume
Autor: Dan Brumar
Data: 04 Decembrie 2018
Universul Marvel are un nou star în persoana lui Brie Larson, actrița care a obținut rolul principal în producția Captain Marvel. Puțini știu că s-a chinuit serios până să ajungă să cunoască faima la Hollywood.

Brie Larson (29 de ani) este Carol Danvers în filmul Captain Marvel, care va fi lansat oficial în cinematografe în martie 2019. Personajul de benzi desenate devine în scurt timp cel mai puternic erou din Universul Marvel. Iată zece lucruri mai puțin cunoscute despre actriță!

A cochetat cu actoria încă de mică. La vârsta de șase ani a fost înscrisă de părinți la American Conservatory Theater, pentru a urma un program de pregătire în actorie. 

Doar un an mai târziu, Brie Larson a fost nevoită să fie martoră a divorțului părinților ei. Tânăra aspirantă la o carieră în actorie și-a urmat mama la Los Angeles și a avut o relație foarte distantă cu tatăl ei. „Ca și copil am încercat să-l înțeleg pe el și situația în care eram. Dar nu și-a făcut nicio favoare. Cred că nici nu voia să fie părinte”, și-a amintit Larson într-un interviu pentru Elle.

A locuit într-o garsonieră minusculă, împreună cu sora ei și cu mama lor, lângă studiourile Hollywood din Burbank. Toate trei dormeau în același pat, care se ridica și se lipea de perete pentru a le asigura ceva spațiu în timpul zilei. „Fiecare dintre noi aveam trei articole vestimentare”, mai spune Larson, care i-a mulțumit mereu mamei sale pentru efortul pe care l-a făcut pentru ea și sora ei, Milaine.

Prima ei apariție televizată într-un rol actoricesc a fost în 1998, în emisiunea lui Jay Leno, unde a apărut într-un sketch-parodie la adresa păpușilor Barbie. Peste ani și-a amintit cu plăcere de acel moment. (Vezi video de la min. 2:30).

Înainte să fie Brie Larson, o chema Brianne Sidonie Desaulniers. Și-a schimat numele fiindcă era foarte greu de pronunțat, iar inspirația ei a fost o păpușă americană pe nume Kirsten Larson.

A început să joace în filme de comedie. Ca tânără actriță, Brie Larson a fost distribuită mai întâi în comedii, cum a fost și serialul Raising Dad, care a fost la TV în perioada 2001-2002. În 2003 a apărut în Right on Track, un film lansat pe Disney Channel. 

La 11 ani a început să cânte la chitară și a fost încurajată să continue pe acest drum. A scris primele ei cântece în acea perioadă, pe care le-a înregistrat și le-a urcat pe propriul website. După ce a fost refuzată pentru a apărea în filmul Peter Pan, tânăra Brie s-a refugiat în muzică. A compus cântecul Invisible Girl, care a reușit să ajungă la radio. La scurt timp a reușit să semneze un contract cu o casă de discuri condusă de Tommy Mottola, actualul soț al Thaliei. De fapt, Casablanca Records le-a propus contracte în acel an doar lui Brie Larson și lui Lindsay Lohan.

A trecut prin Iad pentru un rol. În anul 2015, Larson a apărut în drama Room, în care juca rolul unei femei ținută ostatică vreme 7 ani într-o cameră minusculă, alături de fiul ei născut în captivitate. Pentru a se pregăti psihologic pentru acest rol, Brie a stat închisă vreme de o lună în propriul apartament. S-a întâlnit cu specialiști în abuzuri sexuale și a căutat informații referitoare la efectele lipsei de hrană asupra organismului. 

Pentru a ajunge să arate precum o persoană ținută în captivitate, actrița a stat departe de razele soarelui – pentru a căpăta o culoare albă a pielii – a mâncat foarte puțin și a slăbit controlat. A meritat, deoarece a câștigat Oscarul și Golden Globe pentru cea mai bună actriță.

A jucat în circa 30 de filme și acumulat o avere de 10 milioane de dolari. De departe, cel mai bine plătit rol al său este cel din pelicula Captain Marvel, pentru care va primi 5 milioane de dolari. Vestea și mai bună este că a semnat deja contracte pentru alte șapte filme.

Din 2013 se află într-o relație cu Alex Greenwald (39 de ani), vocalistul trupei rock Phantom Planet. În 2016, cei doi au anunțat că s-au logodit.

FULLSCREEN
Zece lucruri pe care nu le știai despre Brie Larson, care e Captain Marvel în filmul cu același nume
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO