Zeci de mii de romani senzational de normali au aparut la Stirile ProTV. Aplicatia care iti da puterea sa-ti faci tara asa cum o visezi

Zeci de mii de romani senzational de normali au aparut la Stirile ProTV. Aplicatia care iti da puterea sa-ti faci tara asa cum o visezi
Citeste mai mult despre: ProTV, aplicatie online, Stirile ProTV,
Data publicarii: 03 Decembrie 2012
Data actualizare: 03 Decembrie 2012
Gandeste liber! Romania e a ta! Iar Romania poate fi tara tuturor posibilitatilor frumoase. Cu aplicatia ProTV, romanii au puterea sa-si faca tara asa cum si-o doresc si sa fie senzational de normali.

 Vedeta ProTV Cristian Leonte ii saluta pe toti cei care au curajul sa arate asta invitandu-i sa intre in aplicatie, iar Andreea Esca vorbeste despre ei la stirile ProTV. Iar pana acum peste 20.000 de romani au aparut intr-o stire-video personalizata cu un fapt senzational de normal. Printre ei si vedetele ProTV Andi Moisescu, Pavel Bartos, Horia Brenciu sau Catalin Maruta.

"Acest roman a fost surprins in timp ce astepta la semafor ascultand muzica la decibeli normali. Mai mult, el n-a deschis geamul sa arunce tigara!"
El este un roman senzational de normal.

"Mai multe persoane au declarat ca l-au surprins pe acest roman zambind si spunand MULTUMESC de cel putin 3 ori pe zi!"
Si el este un roman senzational de normal.

"Cercetatorii britanici au descoperit un roman care nu vrea « sa moara capra vecinului » pentru ca ii pasa si de ceilalti!" Este inca o stire despre un roman senzational de normal.

Cu aplicatia ProTV si tu poti fi unul dintre ei. In plus, tot aici poti spune ce e senzational de normal pentru tine trimitand un mesaj scurt sau o fotografie. Lansata pe 26 noiembrie, aplicatia a adunat pana acum cifre record: zeci de mii de romani si-au facut stire-video personalizata despre un fapt senzational de normal si peste 20.000 de oameni si-au postat-o pe Facebook!
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies