Zelenski, eroul unei cărți de benzi desenate: de la comediant la președinte de țară în război

Zelenski, eroul unei cărți de benzi desenate: de la comediant la președinte de țară în război
Data publicarii: 19 Mai 2022
Data actualizare: 19 Mai 2022
Volodimir Zelenski, actorul de comedie ajuns președinte al Ucrainei, are o poveste de viață cu adevărat impresionantă. Evoluția liderului este acum prezentată într-o carte de benzi desenate.

Evoluția lui Zelenski a devenit subiectul unei cărți de benzi desenate

„TidalWave Comics este mândră să anunțe adăugarea biografiei lui Volodimir Zelenski la populara sa serie de benzi desenate, care prezintă actori politici”, a anunțat compania.

Intitulată "Puterea politică: Volodimir Zelenski", cartea de 22 de pagini spune povestea modului în care liderul a ajuns la putere în 2019, promițând să pună capăt războiului cu separatiștii susținuți de Moscova în estul Ucrainei. Interpretând la un moment dat un președinte fictiv într-un serial de televiziune, el nu avea nicio experiență politică atunci când a preluat funcția de președinte al țării.

Povestea de viață a lui Zelenski, transformată în carte de benzi desenate

”Puterea politică: Volodimir Zelenski” poate fi comandată deja pe Amazon.Cartea este disponibilă pe mai multe platforme atât în în format digital, cât şi în format fizic. O parte din veniturile vânzării vor fi donate Crucii Roşii în contextul războiului din Ucraina.

Captură Twitter
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!