Zici că sunt surori gemene! O fostă concurentă de la Românii au talent și-a găsit sosia pe un alt continent

Zici că sunt surori gemene! O fostă concurentă de la Românii au talent și-a găsit sosia pe un alt continent
Citeste mai mult despre: Bianca Mihai, Lana Al Beik, sosie,
Data publicarii: 23 Iunie 2020
Data actualizare: 23 Iunie 2020
Bianca Mihai, o cântăreață din orașul Buzău, fostă concurentă la Românii au talent 2018, a avut o mare surpriză când a dat peste poza unui model din Dubai. Cele două seamănă izbitor și ai zice că sunt surori gemene.

Totul a început când o prietenă de-a Biancăi i-a arătat o poză din online cu modelul Lana Al Beik, în vârstă de 25 de ani. Românca le-a arătat și părinților ei poza Lanei, iar bunica sa nici măcar nu și-a dat seama că nu este nepoata ei, spunând: “Wow, unde ai făcut pozele? Ce frumoasă e Bianca!”

"Eu i-am scris ei, că eu am descoperit-o pe ea și mi-a răspuns imediat. Apoi a postat și ea o poză cu mine", a pus Bianca.

Asemănarea lor fizică este remarcabilă și, mai mult, amândouă au înclinații artistice: Bianca este cântăreață, iar Lana este model.

Tinerele au avut șansa să se întâlnească în Dubai, datorită jurnalistei Alexandra Danciu, care le-a spus povestea în imagini, într-un material video postat ulterior pe Youtube.
Proiectul de film documentar Freedom Station caută povești inedite, iar întâmplarea ca două tinere din țări și culturi atât de diferite să aibă aceeași înfățișare este cu siguranță o poveste ce merită să fie împărtășită. 


Cele două tinere s-au văzut pe o plajă din Dubai și au fost vizibil emoționate de această întâlnire. “Este cu adevărat magic”, a exclamat Bianca. După ce și-au făcut poze împreună, Lana și Bianca s-au pus de acord ca următoarea data să se întâlnească în România. 

Sursa foto: Instagram Bianca Mihai

Vezi și: Romanii au talent 2018 -Prima Mare Gala a Talentului:: BIANCA MIHAI
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!