Zinedine Zidane, dezvăluiri despre cum s-a îndrăgostit de soția sa. Sunt împreună de 26 de ani

Zinedine Zidane, dezvăluiri despre cum s-a îndrăgostit de soția sa. Sunt împreună de 26 de ani
Sursa FOTO: Getty Images
Data: 26 Iunie 2020
Zinedine Zidane și Veronique Fernandez sunt căsătoriți din anul 1994, însă povestea lor de dragoste a început încă din adolescență.

Pe 23 iunie, Zinedine Zidane a împlinit 48 de ani și este unul dintre cei mai titrați și iubiți jucători din lume. 

Discret, elegant și cu o carieră de succes și în postura de antrenor, francezul nu s-a remarcat niciodată în presă prin scandaluri sau subiecte controversate. Singurul derapaj a fost cel cu Marco Materazzi, de la Cupa Mondială din 2006.

La vremea aceea, presa a scris că Zinedine Zidane și-a încheiat cariera de jucător de fotbal într-un mod foarte trist, fiind eliminat în finala pierdută de la Campionatul Mondial din 2006, contra Italiei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????❤️ miss you Enzo and Luca

A post shared by zidane (@zidane) on


Într-o biografie a lui Zidane, sunt cuprinse câteva dezvăluiri interesante despre viața sa sentimentală.

"Ne-am văzut prima oară în 1989 la o cantină a căminului în care locuiam amândoi. Ea avea 18 ani și urma cursuri de dans, eu aveam 17 și eram la echipa de fotbal a lui Cannes. Când am cunoscut-o eram capabil să mă arunc de pe cea mai înaltă clădire doar ca ea să se îndrăgostească de mine", a povestit antrenorul lui Real Madrid.  

Veronique Fernandez s-a născut în Rodez, Franța, iar părinții săi sunt de origine spaniolă. Inițial, aceasta a studiat biologia, însă a renunțat la facultate pentru a deveni dansatoare profesionistă. 


Cei doi și-au unit destinele pe 28 mai 1994 la Bordeaux, pe vremea când Zidane juca acolo. Veronique a renunțat la carieră artistică pentru a fi alături de cel care avea să devină un erou după finala Mondialul lui din 1998. Zinedine Zidane a marcat atunci două goluri contra Braziliei pe Stade de France. 

"A fost dragoste la prima vedere, dar și începutul unei relații sincere și normale. M-am măritat cu cel care este bărbatul vieții mele", a declarat Veronique.

Cuplul are împreună patru băieți, toți aceștia moștenind pasiunea tatălui lor pentru fotbal: Enzo Zidane Fernández, Luca Zidane Fernández, Theo Zidane Fernández și Elyaz Zidane Fernández.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zidane (@zidane) onVezi si: Miliția Modei by Costi Diță: Mi-am dat seama că Izabel Goulart este model pentru că te uiți la ea ca la radiografie


FULLSCREEN
Zinedine Zidane, dezvăluiri despre cum s-a îndrăgostit de soția sa. Sunt împreună de 26 de ani
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO