Zinedine Zidane, la 50 de ani. Cum a pozat în vacanță alături de familie

Zinedine Zidane, la 50 de ani. Cum a pozat în vacanță alături de familie
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 23 Iunie 2022
Data actualizare: 23 Iunie 2022
Zinedine Zidane a împlinit 50 de ani pe 23 iunie. În ajunul aniversării, celebrul fotbalist francez și fostul antrenor de la Real Madrid s-a bucurat de câteva zile de vacanță alături de familia sa numeroasă. 

Zidane este căsătorit de 28 de ani cu Véronique (51 de ani), femeia care i-a dăruit patru băieți: Enzo, Elyaz, Theo și Luca. Nu de puține ori, membrii familiei Zidane și-au bucurat fanii cu fotografii în care apar împreună, mai ales în vacanțe.

Fiu Theo, în vârstă de 20 de ani, a publicat recent o poză în care apare alături de frații și părinții lui. Urmăritorii de pe Instagram nu au putut să nu remarce cât de bine arată aceștia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Theo Zidane (@theozidane)

„Această familie cu gi a câștigat la loteria genetică”, „Ce familie frumoasă și unită”, „Zizou chiar și în slipi are clasă”, „Să aveți o vacanță reușită”, au fost doar câtava dintre mesajele fanilor. 

Cel mai frumos cadou pentru Zidane este faptul că a devenit bunic. Fiul cel mare, Enzo, și logodnica acestuia, fotomodelul venezuelean Karen Goncalves, au devenit părinții unei fetițe, pe 19 mai, pe care au numit-o Sia. 

Fericiții bunici s-au fotografiat cu micuța în brațe, iar poza a adunat aproape 100.000 de like-uri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enzo Zidane (@enzo)


Toți băieții celebrului internațional francez Zinedine Zidane au mers pe urmele tatălui, devenind fotbaliști. Veronique Zidane este fost model și dansatoare. Fotbalistul a cunoscut-o pe când avea 17 ani și juca la Cannes, iar ea avea 18 ani. 

Sursă foto: Instagram/ enzo, theozidane

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Manuel Riva - Românul din „Top 100 Billboard”


 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies