Ziua Danei Rogoz – imagini in exclusivitate pe www.protvi.ro

Ziua Danei Rogoz – imagini in exclusivitate pe www.protvi.ro
Data publicarii: 11 Octombrie 2009
Data actualizare: 11 Octombrie 2009
Luni, 12 octombrie, in exclusivitate pe site-ul ProTv International, romanii din intreaga lume pot vedea imagini de la ziua de nastere a Danei Rogoz, care a implinit 24 de ani, unde Adela Popescu a pregatit impreuna cu prietenul ei, Marius Kalmar, o ciocolata de casa delicioasa.

Tot din 12 octombrie, in saptamina cind la ProTv International se va lansa grila de toamna, site-ul isi va schimba domeniul. Astfel, www.protvintl.ro se va transforma in www.protvi.ro, iar sectiunea “Noutati” de pe prima pagina va contine in exclusivitate un material video cu invitatii Danei Rogoz printre care s-au mai numarat Razvan Fodor cu prietena lui, Irina, Mihai Petre si sotia lui, Elwira, Catalin Catoiu, Laura Cosoi, Ioana Scarlatescu, colegi din scoala generala si din facultate.

In acest an, Dana Rogoz, pe care romanii de pretutindeni o vor vedea la ProTv International din 17 octombrie in dubla ipostaza, ca prezentatoare a emisiunii “De Suflet” dar si ca actrita in serialul “State de Romania” si-a provocat prietenii si colegii la un adevarat concurs de ...gatit! Fie ca veneau cu ceva gata preparat de acasa sau ca urmau sa gateasca la Dana, invitatii au intrat repede in joc, cu bonete si sorturi de bucatarie. Adela Popescu a venit cu toate ingredientele de acasa si a pregatit ciocolata de casa pe loc, asistata si ajutata de Marius. Produsul a fost indelung promovat, invitatii au gustat pe rind si au votat. Ciocolata Adelei a avut “concurenta” serioasa, la care a contribuit inclusiv colegul ei de platou de la “Aniela”, Mihai Petre, care a adus spanac si chipsuri. Dupa terminarea concursului, al carui premiu I a fost un DVD cu Jamie Oliver, toata lumea a cintat karaoke si a dansat. Care a fost atmosfera de la ziua Danei si ce ingrediente a folosit Adela pentru desertul “cistigator” numai pe www.protvi.ro, incepind de luni, 12 octombrie.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!